Results 1 to 4 of 4
Discuss Yellowsn0w problems list at the Yellowsn0w (3G unlock) - Hackint0sh.org; After using yellowsn0w for a few days now v0.96 I have noticed a couple of ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Yellowsn0w problems list

    After using yellowsn0w for a few days now v0.96 I have noticed a couple of problems worth mentioning
    - phone goes into airplane mode unexpectedly. I have noticed this happened a few times so far
    - No service when changing towers. It appears that while driving and changing towers from a 3G to an Edge tower the phone losses signal for a long time, and sometimes will not gain signal again unless switching airplane mode on and off again.

    Please list if you have any other problems so the Dev team will know about them..... I still believe they rock and I hope they can fix these issues



  2. #2
    Respected Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    550
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    None so far. The airplane mode is normal as is the method yellowsnow uses to lock to the carrier
    • iPhone 3G: 16GB Black Yellowsn0wed.
    • Model: MB496LA/A
    • SMS IN/OUT: YES/YES
    • 3G/Edge: YES/YES
    • Calls IN/OUT: YES/YES
    • Carrier: TIGO


    How to Unlock the iPhone 3G
    Solve Low signal on iPhone 2G - May help with greyed out WiFi issue.
    if post helped...rep up please. ... thanks

  3. #3
    Senior Professional Array nipun_niel's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    118
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    well for myself, i havent noticed these problems. i havent seen my phone going in airplane mode while i traveled around. but i am sjure that dev team will look into it. have you submitted your bug report in the website. do that if you havent yet.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    this is my problem on 0.9.6 after install


    and



    sometimes its ok , sometimes it show like this

 

 

Similar Threads

  1. 3G Yellowsn0w'd charging problems
    By dwil42 in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2009, 02:10 PM
  2. 3G Yellowsn0w'd charging problems
    By dwil42 in forum iPhone 3G
    Replies: 1
    Last Post: 01-21-2009, 01:05 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-17-2008, 06:06 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-15-2008, 05:26 AM
  5. Contact List Problems.
    By charz in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2007, 08:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:32 PM.
twitter, follow us!