Results 1 to 3 of 3
Discuss Unlock not working... at the Yellowsn0w (3G unlock) - Hackint0sh.org; I honestly do not know what I am doing wrong... Have tried all of the ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default Unlock not working...

    I honestly do not know what I am doing wrong... Have tried all of the guides and tips everyone has mentioned and nothing seems to be working for me..

    the only thing that sort of worked was putting in my sim with my old ismartphone adapter and that was the only time my phone ever showed the network name on the top but i could not receive or make any calls it would show signal but nothing happened.. Could someone please help.. Do I need another sim or something since the yellosn0w only recognizes it when the adapter is in...

    under carrier it says carrier 2.9 is it supposed to say that, and when the network shows up it shows orange which is my ... that only happens with the supersim, when I have the sim in by itself under carrier it says null null....

    Anbody have any ideas?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    airplane on and off, and patience.. takes time to update the carrier details...

    do the proxy thing like i said, then goto terminal and type ps -e (thanks to who posted that...) you should see that yellowsn0w is listed, remove your proxy insert your sim, airplane on, wait 10, airplane off.. yay. works perfectly for me, nothing else did..

    but mine is a universal sim...
    Last edited by notherbastard; 01-02-2009 at 12:16 PM.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    thanx, it worked for me and so far has been working for the last couple of hours...

 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3g 4.0.1 Unlock not working
    By gunii95 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2011, 11:50 PM
  2. Anyone working on unlock solution for 1.1.2 OTB?
    By needlz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 11-19-2007, 08:36 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2007, 05:35 PM
  4. Wi-Fi Not Working after Unlock
    By Mac Insomniac in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2007, 12:52 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 07-06-2007, 07:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:53 AM.
twitter, follow us!