Page 1 of 9 123456789 LastLast
Results 1 to 10 of 86
Discuss T-mobile USA anyone? at the Yellowsn0w (3G unlock) - Hackint0sh.org; did it all , put my old card into my old phone and called a ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default T-mobile USA anyone?

    did it all , put my old card into my old phone and called a number waited for it to get the service back and put it back in the iphone 3g got t-mobile right away . pretty good way to get the service instead of turning it off on off on airplane mode..BUT i can get call , text and send text but i cant call lose service right away anyone got anything on that .?



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default i have tmobile too

    mine shows no bars and invalid sim... did i miss a step? oh and btw,.its a honolulu number

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the EXACT same problem. And a lot of people on the dev team blog are reporting the exact same problem with Tmobile. It must be a bug with yellowsn0w. Let's hope they work it out. Otherwise I'm going to have to downgrade back to 2.1 and use my universal sim again.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    mine says no service...

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by born2win413 View Post
    mine says no service...
    Follow these instructions:

    First I went to connected my iPhone 3G to my computer and restored it with iTunes.
    • Now my baseband is 02.28.00. ( Settings->General->About )
    • Then I went to Cydia. ( Let it do its thing when your running Cydia for the first time. Restart Cydia. )
    • Go back to Cydia if it restarted and update Cydia. (It will prompt you to update essentials when Cydia starts.)
    • Now in Cydia, go to the bottom and click Manage->Sources->Edit->Add
    • In the pop-up that came up, type http://apt9.yellowsn0w.com/
    • Press "Add Source" and click "Done"
    • Under "Entered by User", click the yellowsn0w source
    • You should see "yellowsn0w", click it and then click install.
    • After thats finished installing, exit out of cydia and go to Settings->General->Network
    • Where it says "Enable 3G", put it to "OFF"
    • Go to the home screen, hold the power button, slide to power off
    • Now click the power button to turn your iphone back on.
    • Once its back on, wait about 10-15 seconds
    • If your it doesn't show your bars and the T-Moblie logo at the top left in 10-15 seconds, do this:
    • Go to Settings and turn "ON" "Airplane Mode"
    • Go to your home screen, turn on safari or cydia (I turned on cydia) and wait for about 10 seconds.
    • Go back to Settings and turn off "Airplane Mode".
    • Now at the top left it should say "Searching"
    • After a few seconds, your bars will show up and it will show the T-Mobile logo.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by DenS View Post
    did it all...but I cant call. lose service right away. anyone got anything on that .?
    T-Mobile does NOT work for Calling-Out!

    I followed these instructions exactly. I even get the "Phone activated" message with the T-Mobile SIM.

    http://www.coderetard.com/2009/01/01...re-yellowsn0w/


    The "T-Mobile" logo shows and the full-signal strength, but the moment you enter a phone number and call-out, the signal goes completely Nil. After cancelling the call, the phone seems to restore the signal after about 30 seconds. But to no avail, the phone is unable to call-out.

    The other functions like EDGE and WiFi seem to work.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got it working on T-Mobile USA no problem, just followed the directions on the dev team blog. It did not work the first time so uninstalled it then reinstalled it and it worked. I just have to eject the sim card after every boot.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by ptpuffers View Post
    I got it working on T-Mobile USA no problem, just followed the directions on the dev team blog. It did not work the first time so uninstalled it then reinstalled it and it worked. I just have to eject the sim card after every boot.
    are you sure you can make outgoing calls? I can get my phone to gain sinal by reinserting the sim but eveything works except outgoing calls.

  9. #9
    Please confirm your eMail or contact staff! Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 3g on t-mobile

    dont even get t-mobile and no signal, i tried these steps and says invalid sim..

  10. #10
    Please confirm your eMail or contact staff! Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no signal nothing with t-mobile usa. i am not use gevey-sim. i have garbage right now.


 

 
Page 1 of 9 123456789 LastLast

Similar Threads

  1. MacNN: Live: HTCís mobile event at the World Mobile Congress
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2011, 09:20 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-26-2011, 12:00 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-07-2010, 06:20 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-07-2010, 02:30 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-19-2009, 08:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:00 PM.
twitter, follow us!