Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss [Problem] after the process: no service - even with the original SIM! at the Yellowsn0w (3G unlock) - Hackint0sh.org; Hi! Here is what i did: First i changed iphones with my sister (both simlock ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Problem] after the process: no service - even with the original SIM!

    Hi!

    Here is what i did: First i changed iphones with my sister (both simlock t-mobile Austria) because i had 2.2 with the former "forbidden" baseband 02.28.00

    - two times a full restore

    She is happy with t-mobile so i just jailbreaked her 2.2.- phone with quickpwn. Now se uses my phone with here sim - works like a charme.

    Her phone was on 2.2 but with the old baseband, after restore with custom firmware. So i had to update yesterday - to have (AGAIN) 02.28.00!

    After that there was an activation problem(?) with my original Sim card. I have no signal at all in the 3G- the sim works in every other phone. First Problem.

    But not that bad because i want to use a1 mobilkom on my 3g an so i started the YELLOWSN0W - Process (my hope was also to get signal on the original Sim again after unlock).

    Many, many trys.
    sim in sim out sim in sim out reboot XX- Times ! Nothing! no signal with the original - no signal with the a1- SIM !!!

    So PLEASE help - mayby just to reactivate the original t-mobile austria sim ...


    Thank You
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    BTW - on a1 there is a short "simcard pro" message at the start - which comes from the sim- it is not shown if yellowsn0w is installed..
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    install yellowsn0w 0.94 from installer. After its done. Reboot your iPhone. When the iPhone reboots. Leave it for 90 seconds. Go to settings. Put the phone into flight mode. Wait for 10 seconds and put if out of the flight mode. You should be good to go.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mank View Post
    install yellowsn0w 0.94 from installer. After its done. Reboot your iPhone. When the iPhone reboots. Leave it for 90 seconds. Go to settings. Put the phone into flight mode. Wait for 10 seconds and put if out of the flight mode. You should be good to go.
    I tryed this. Many, many times! No Signal !!!! I am a little bit frustrated now. When i think back to the Video of muscleneard, where here showed the unlock for the first time, i simple want that! - an unlock withiut reboot and without pulling out the sim tray! Just klick: and BANG - UNLOCK! what happened to that?!
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com

  5. #5
    Zf_
    Zf_ is offline
    iPhone Dev Team Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    47

    Default

    Quote Originally Posted by mslwf View Post
    BTW - on a1 there is a short "simcard pro" message at the start - which comes from the sim- it is not shown if yellowsn0w is installed..
    That's probably what's causing the problem.

    We should have a temporary workaround for that shortly until the issue is fully fixed
    char dumbass[128]="pasta.dat";


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Thank you

    Workarround would be no problem- meanwhile i am used to it

    I stay tuned.

    You do a great Job for us! Thank You !
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mslwf View Post
    Workarround would be no problem- meanwhile i am used to it

    I stay tuned.

    You do a great Job for us! Thank You !
    Hmm. Still no luck with 0.9.5. I'd like to try the workarround.
    What is it?
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    mslwf, u said u restore the phone, have u jailbreak it and activate it? i thought if u have the original sim than that sim only works with ur phone, not ur sister phone to activate it. just a thought.

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by glimer4 View Post
    mslwf, u said u restore the phone, have u jailbreak it and activate it? i thought if u have the original sim than that sim only works with ur phone, not ur sister phone to activate it. just a thought.
    Yes. I also think this has something to do with activation! But the strange thing is, that my sister is using my former Phone, with her original SIM without any problem. How funktions activation with QuickPwn?
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mslwf View Post
    Yes. I also think this has something to do with activation! But the strange thing is, that my sister is using my former Phone, with her original SIM without any problem. How funktions activation with QuickPwn?
    Sucsess!!! Finaly i got my 3G unlocked! I am quite sure it realy was activation problem-

    I did a full restore again and let iTunes activate the pone with the original T-Mobile Sim - BAM T- Mobile back again.

    After that i jailbreaked with quickPwn,
    installed yellowsn0w 0.9.5,

    putted in the A1 Sim, reboot,
    reset network settings,

    reboot

    and after a few seconds SURPRISE: the "sim card pro"- screen showed up, and then A1 mobilkom fully funtions!!!
    UNLOCK!
    And the best is it functions after every reboot! even if i put in the orignal t-mobil sim it works! Even putting back the A1 sim works (only data needs a network settings reset).

    Yessss UNLOCK !!!
    T H A N K Y O U DEV TEAM! my donation is on the way!
    iPhone 4 ios4.0.1 jailbreaked with jailbreakme.com


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-22-2013, 06:10 PM
  2. mid-unlock process problem 3Gs OS4.1 PwnageTool 4.1
    By kungfookiller in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2010, 11:06 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-24-2008, 10:58 PM
  4. [1.1.2 OTB] Problem completing the Jailbreak process
    By backbraker25 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2008, 06:08 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-07-2008, 05:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:48 PM.
twitter, follow us!