Results 1 to 5 of 5
Discuss (1.1.4>>>2.0) No you tube at the Winpwn - Hackint0sh.org; I can only get you tube to work, when using wifi. It wont work under ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default (1.1.4>>>2.0) No you tube

    I can only get you tube to work, when using wifi. It wont work under edge settings etc, despite checking the youtube box in winpwn, It didnt work under 1.1.4, or 1.1.2, but did i believe in the good old days of 1.0.2.

    The phone has had the previous you tube fix applied etc, (and removed, and re added), but it still doesnt work.

    I requested to wipe the phone from 1.1.4 to 2.0 in ipawn hoping a new set of youtube files would get applied, but it still doesnt work. Anyone any suggestions ?



  2. #2
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I think you will find you only have GPRS

    1.0.2fw -> 1.1.1fw couldn't tell the difference between EDGE & GPRS so the youTube worked fine, 1.1.2 -> 2.0.1 can so it doesn't

    And none of the current fixes work for this issue
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by n350z View Post
    I think you will find you only have GPRS

    1.0.2fw -> 1.1.1fw couldn't tell the difference between EDGE & GPRS so the youTube worked fine, 1.1.2 -> 2.0.1 can so it doesn't

    And none of the current fixes work for this issue
    Damn - thanks, i've read hundreds of posts on here, and it seemed like i was the only one having this issue.

    I'm assuming it would have worked with the correct activation though ? So perhaps somehting was missed during the unlock program ?

  4. #4
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by fmlad2002 View Post
    Damn - thanks, i've read hundreds of posts on here, and it seemed like i was the only one having this issue.

    I'm assuming it would have worked with the correct activation though ? So perhaps somehting was missed during the unlock program ?
    Are you running on an official carrier network?

    Im running on vodafone UK and they don't support EDGE so I haven't had youtube working since I moved from 1.1.1 to 1.1.2 firmware.

    There was a way to get it working on 1.1.2 by replaced the youtube app with the one from 1.1.1, but I wouldn't think that would work now a days.
    Last edited by n350z; 08-06-2008 at 12:32 AM.
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    81
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by n350z View Post
    Are you running on an official carrier network?

    Im running on vodafone UK and they don't support EDGE so I haven't had youtube working since I moved from 1.1.1 to 1.1.2 firmware.

    There was a way to get it working on 1.1.2 by replaced the youtube app with the one from 1.1.1, but I wouldn't think that would work now a days.
    Yes using 02.. Its worth noting that now and then you tube works, (with the E symbol) but most times it doesnt


 

 

Similar Threads

  1. You Tube not working on 1.1.4
    By Kiros76 in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 03-20-2008, 07:22 PM
  2. You Tube Fix over AppTapp
    By andresendo in forum Tools
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2007, 08:35 AM
  3. You Tube?
    By joecool2 in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 10-04-2007, 02:53 AM
  4. Win SCP You Tube Help??
    By cgiesler83 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-2007, 09:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:55 PM.
twitter, follow us!