Results 1 to 2 of 2
Discuss Camerapro stopped working! at the Web Applications - Hackint0sh.org; After only a few shots, whenever I launch camerapro it only shows a white screen ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Camerapro stopped working!

    After only a few shots, whenever I launch camerapro it only shows a white screen for a couple of secs and then returns to the springboard. It happened in my wife's iphone too. Uninstalling, reinstalling doesn't fix the problem. Any ideas?



  2. #2
    Professional Array Cekle's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    California, USA
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Camerapro is a Native Application, right? Post it in that forum and you'll get help much faster.

 

 

Similar Threads

  1. Camerapro stopped working after only a few shots!
    By Pupi in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2008, 03:02 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 10-17-2007, 06:12 AM
  3. SMS stopped working
    By ashraf@samawi.com in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 10-09-2007, 08:32 AM
  4. SSH stopped working
    By chiefwhite in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2007, 06:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:44 PM.
twitter, follow us!