Results 1 to 1 of 1
Discuss Simple problem: Help with iAtkos S3 (Snow Leo 10.6.3) at the Using Snow Leopard - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Simple problem: Help with iAtkos S3 (Snow Leo 10.6.3)

    Hello. Can you help me?

    On my PC already was installed hackintosh — iAtkos S3 (Snow Leo 10.6.3). It works well before, but yesterday I pressed Power button, when OS X was loading. And now every time when I switching on my PC, I see something like progress bar (see photo), which "do it work" very-very slowly. What is it? Mac OS X is loading about 10 minutes and I want to disable this «feature».



    I think, it's something like checking hardware or safety mode?

    I'm from Russia, so sorry for my bad English and mistakes.

    Thank you, guys.
    Last edited by Rinat Khanov; 07-06-2011 at 04:30 PM.



 

 

Similar Threads

  1. iAtkos S3 Snow Leopard DVD to iAtkos S3 USB
    By kromakey in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2012, 12:58 AM
  2. iAtkos S3 Snow Leopard DVD to iAtkos S3 USB
    By kromakey in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2010, 12:00 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-01-2010, 08:34 AM
  4. [iATKOS Support] Problem installing iATKOS v2.0i
    By kingtut2142 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 17
    Last Post: 06-02-2008, 02:01 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:17 PM.
twitter, follow us!