Results 1 to 3 of 3
Discuss Slow hackintosh at the Using Leopard - Hackint0sh.org; Well, I installed a hackintosh (iPC 10.5.6) on a Dell Vostro 1720. I used ( ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Slow hackintosh

    Well, I installed a hackintosh (iPC 10.5.6) on a Dell Vostro 1720. I used (this) USB flash drive as the installation drive.

    Everything works fine - except one thing: The hackintosh is very slow.

    Any idea why? Is it because of the flash drive?
    I have ideneb 10.5.5 on another PC, installed on a Verbatim 300GB portable USB hard drive, and it's really fast in that one.

    Also, is there a way to check that the processor's cores are both working? and that all 4GB of RAM is used correctly?



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Whats your video card? did you check if you have full QE/CI support? with finder go to utilities and check if you have both cores working, I think your ram is fine.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for your reply, sorry it took me so long to get back to you

    The details in the system profiler goes like this:

    • Hardware (parent node):
      There was an error while gathering this information.


    • Diagnostics:
      Result: Passed

    • Graphics/Displays:
      NVIDIA GeForce 9600M GS...

    • Memory:
      There was an error while gathering this information.


      ...

    (Any other interesting sections in the system profiler?)

    Seems there's a problem with the RAM. What does it mean that the hardware section says an error has occured? Does it refer to the RAM or is there a problem with the CPU, too?
    Maybe it's a chipset problem?


    Thanks!

 

 

Similar Threads

  1. Hackintosh - success but running slow :(
    By Radul in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2011, 06:28 PM
  2. Fast Download Speeds But Slow Page Loads on Hackintosh!!!
    By malkimeansking in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2010, 07:36 PM
  3. hackintosh in slow 8gb SSD
    By darthconker in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2009, 01:17 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 07:52 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-22-2007, 02:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:38 PM.
twitter, follow us!