Results 1 to 9 of 9
Discuss iAtkos_v7 10.5.7 , Who can use TimeMachine? at the Using Leopard - Hackint0sh.org; My board ,ASUS P5K-E + nVidia 9800GT Everything can run normally but TimeMachine cannot. ---------------------------------------------- ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iAtkos_v7 10.5.7 , Who can use TimeMachine?

    My board ,ASUS P5K-E + nVidia 9800GT
    Everything can run normally but TimeMachine cannot.

    ----------------------------------------------
    Time Machine could not be configured
    The built-in network interface could not
    be found.
    ----------------------------------------------
    The above is warning message from Time Machine setting.

    Who successly use TimeMachine in iAtkos ?
    How do you set it ?

    ( I'd ever used iDeneb 1.4 in my machine , Time Machine can run normally )



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same issue here. Fresh install. Tried the Apple-suggested solution, no cigar.

    Specs:

    i7 920
    Foxconn Bloodrage
    GTX 285

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hate to resurrect a dead thread, but ditto - just installed iAtkos v7, exact same issue, apple fix for moving the networking plist does not work.

    Suggest trying the modified IONetworkingFamily.kext by ToH... going to try it now, see if everything explodes or it helps at all.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem.

    iAtkos v7 10.5.7
    Intel Q9450
    Asus P5K-E
    8GB PC2-8500

    I tried with two different drives. An external USB WD MyBook 1TB, and an internal 200GB sATA drive.

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you check in uphuck site?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After a lot of searching on this a while ago, the problem was resolved for me by deleting the IONetworkingFamily.kext and using a modified one.
    Can't remember where I got it, but it should be easy to find.

  7. #7
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I think I solved long time ago with efi studio, adding efi strings for my network
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    TimeMachine fails backup - InsanelyMac Forum


    second post by the baron oct 2007.



    used this fix


    downloaded the modified IONetworkingFamily.kext



    Working Time Machine On Iatkos v7 10.5.7

    need any help just ask meh!

    thanks to the baron. just thought id share my success story with yall.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That's the one I was taking about in post #6.
    Well done!

 

 

Similar Threads

  1. TimeMachine Backup @ ATV2 - Possible?
    By smithy5back in forum AppleTV 2 (iOS based)
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2011, 10:17 PM
  2. iatkos_v7 on Asus k70IO/x70IO support
    By groppyx in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2011, 06:26 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-05-2010, 04:14 PM
  4. Issues with iATKOS_V7 10.5.7
    By Paxi in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2010, 03:28 AM
  5. 780i, p4, 9600gt iATKOS_v7
    By lucasweir in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2009, 03:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:03 AM.
twitter, follow us!