Results 1 to 2 of 2
Discuss iATKOS V7 Restart Error at the Using Leopard - Hackint0sh.org; Hi there,i have installed recently iatkos v7 10.5.7 (is there an 10.5.8 preinstalled version?) on ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iATKOS V7 Restart Error

    Hi there,i have installed recently iatkos v7 10.5.7 (is there an 10.5.8 preinstalled version?) on my pc:
    GIGABYTE GA-EX58-UD3R
    CPU: i7-920 LGA1366
    CORSAIR TR3X6G1600C8 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT
    GAINWARD 0636 GEFORCE GTX285 1GB HDMI PCI-E

    sucesfully with this options:

    * Main iAtkos System v7
    * Chameleon v2
    * Extra Directory
    * DSDT
    * DSMOS
    * APIC Driver
    * Disabler
    * OHR
    * Remove TyMCE
    * AHCI
    * Intel SATA / IDE
    * JMicron SATA / IDE
    * Nvidia GT200 Driver
    * Natiti Enabler
    * Post Install
    and AppleHDA.kext for the sound.Everything works great so i did a back up of my extensions file and
    1)did the apple update from software update.Of course after restart it didint boot,so i replaced the old extensions folder with the new one,fixed permissions,log in with -x -f and fix permissions again and reboot and 10.5.8 was up and working,cores,ram etc all ok.
    But i cant restart or shutdown.It hangs....

    2)i tired update with Ideneb Compo update 10.5.8 or Delta update but nothing,all the procedure again worked,my system is fully functional and working but it diesnt restart.I have checked my extensions and OpenhaltRestart.kext is installed.

    Please Help!!!

    Check the links please,its the error messages
    P3250010.jpg picture by iceage2609 - Photobucket
    and
    http://i993.photobucket.com/albums/a...9/P3250003.jpg



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem

    hi...

    to fix your problem afater u patched to 10.5.8 and restarted....load in your iatkos v7 dvd and untick everything except the osx86 patches..expand it and select which stuff u want...install...skip consistency..restart..boot in verbose mode and it should be ok...i tried this on my sse2 pc with the ideneb 10.5.8 delta upgrade and it works perfectly
    My OSx86 PC

    OS: iAtkos v7 patched to 10.5.8
    Motherboard: ASUS P4XPX
    CPU: Intel Pentium 4 SSE2
    Memory: 1GB
    HDD: WD 40GB HDD for Mac, Hitachi 300GB SATA fopr Windows 7
    Bootloader: Xiezhy 0.22

 

 

Similar Threads

  1. iatkos s3 restart issue
    By dahlinc in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2010, 11:57 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-21-2010, 05:51 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-21-2010, 05:36 PM
  4. Shutdown and restart issues with iatkos 7
    By Arnon_af in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2009, 08:30 AM
  5. you need to restart error
    By at004 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2008, 04:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:30 AM.
twitter, follow us!