Results 1 to 2 of 2
Discuss Every just stoped working on snow leopard, on second boot? at the Using Leopard - Hackint0sh.org; Well so yesterday I was bored and decided to install snowOsx Universal 10.6.2 on my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Every just stoped working on snow leopard, on second boot?

    Well so yesterday I was bored and decided to install snowOsx Universal 10.6.2 on my toshiba l305, it installed fine, some other people got it to work fine on this laptop minus a few things so I gave it a try....It booted up into snow leopard everything seemed fine, the only things that didn't work were my sound,usb ports,and wifi. But when I turned it off and then turned it back on, it still booted up but my touchpad wasn't working, keyboard, and pretty much everything.oh and I couldn't use a wireless mouse because usb ports didn't work.it still boots up and is on my spare harddrive, should I reinstall it.did I miss something why did it do this? I somewhat new to hackintoshing, though I have been looking into it for some time. Thanks.



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by VitoBec View Post
    Well so yesterday I was bored and decided to install snowOsx Universal 10.6.2 on my toshiba l305, it installed fine, some other people got it to work fine on this laptop minus a few things so I gave it a try....It booted up into snow leopard everything seemed fine, the only things that didn't work were my sound,usb ports,and wifi. But when I turned it off and then turned it back on, it still booted up but my touchpad wasn't working, keyboard, and pretty much everything.oh and I couldn't use a wireless mouse because usb ports didn't work.it still boots up and is on my spare harddrive, should I reinstall it.did I miss something why did it do this? I somewhat new to hackintoshing, though I have been looking into it for some time. Thanks.
    Hi,
    You could try to boot with -x -v -f to force cache rebuilt, and see if you could perform permission repair for the volume.

 

 

Similar Threads

  1. Network stoped working after upgrade to 10.6.4
    By k1piee in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2010, 07:35 PM
  2. Snow leopard won't boot! with dual boot!!!!
    By waterproof in forum Dual Booting
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2010, 08:35 AM
  3. iphone 3G mic stoped working
    By meshaalbelushi in forum iPhone 3G
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2009, 08:35 AM
  4. iPhone stoped working!
    By MaJoR in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 01:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:38 AM.
twitter, follow us!