Results 1 to 3 of 3
Discuss solved: upgraded to 3.1.2 - no service with ultrasn0w at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; iphone 3G 16G.. all was good with os 3.01 until wanting to upgrade to 3.1.2 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default solved: upgraded to 3.1.2 - no service with ultrasn0w

    iphone 3G 16G.. all was good with os 3.01 until wanting to upgrade to 3.1.2

    I shift restored with iphone1,2_3.1.2_7D11_restore.ipsw
    then redsnow9.2
    cydia/ultrasnow

    itunes - restored my info.

    all was well but apps wont run.

    I repeat process with same steps ,and apps work but no service (Att iphone plan) wifi works ok..

    so i have been round robbin with no luck...

    read to just SYNC instead of restore, but itunes wants to restore or create new phone..


    currently phone is at 3.1.2 (7D11) and firmware 05.11.07

    suggestions please?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I used blackra1n instead of ultrasnow and it now works!

  3. #3
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by flight_ace View Post
    I used blackra1n instead of ultrasnow and it now works!
    If you had used pwnagetool, then you could have continued to use ultrasn0w.

    Be sure to try Blacksn0w RC2 it fixes some problems that can occur when using blacksn0w.

    Thread closed: solution found
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

 

 

Similar Threads

  1. [Problem] [Solved] Find the repo666.ultrasn0w.com
    By LFernandes in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 8
    Last Post: 10-23-2010, 07:29 AM
  2. No Service 3G ultrasn0w 0.9.3 OS4.0.1
    By Pram in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 11
    Last Post: 08-04-2010, 06:51 AM
  3. [ Help ] No Service after Ultrasn0w.... No Solution ...
    By groovio in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 03:34 PM
  4. Problem. Solved. UltraSn0w but no EDGE
    By Dale407 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 7
    Last Post: 06-23-2009, 09:21 PM
  5. [1.1.4][Solved] Upgraded to 2.0 then 1.1.4 > NO SIGNAL
    By miker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 22
    Last Post: 08-17-2008, 07:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:39 PM.
twitter, follow us!