Results 1 to 8 of 8
Discuss Problem. Solved. UltraSn0w but no EDGE at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; I have the "E" but no internet. iPhone 3G 8GB OS 3.0 I've tryed apn: ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem. Solved. UltraSn0w but no EDGE

    I have the "E" but no internet.

    iPhone 3G 8GB OS 3.0

    I've tryed apn: wap.voicestream.com but dosen't help...



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I'm assuming that you are on T-Mobile.

    Try turning the phone off and then restarting it again. That has worked for me on quite a few occasions.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    100
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it could be organized action by these thugs b/c i am on europe t-mobile with still 2.2 and rebel and they cut me off today like 4 or 5 times.
    i got net back by on/off air mode
    remember for long time even old smartgone on 2.2.1 worked until one day thugs pushed sth to gsm ops

  4. #4
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    for tmobile usa use apn : epc.tmobile.com

    and it should work.. but i did have a weird thing where after respring the internet goes away??

    also if someone gets mms to work with the iphones builtin for tmobile id be grateful
    Get the latest info for NoAccSplash Here
    Currently it should work on iOS 4.x - 6.x
    If you'd like to help extend its functionality, the source is also available.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by truehybridx View Post
    for tmobile usa use apn : epc.tmobile.com

    and it should work.. but i did have a weird thing where after respring the internet goes away??

    also if someone gets mms to work with the iphones builtin for tmobile id be grateful
    Confirm, epc.tmobile.com works!

    T-Mobile told me to try this for MMS

    APN: wap.voicestream.com or mms.voicestream.com or epc.tmobile.com
    Username:
    Password:
    MMSC: 216.155.174.84/servlets/mms or http://216.155.174.84/servlets/mms or http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    MMS Proxy 216.155.165.50:8080 or 216.155.165.50:9201
    MMS Max Message Size:
    MMS UA Prof URL:


    My MMS Config And Works For Me IS
    APN: epc.tmobile.com
    Username:
    Password:
    MMSC: http://mms.msg.eng.t-mobile.com/mms/wapenc
    MMS Proxy 216.155.165.50:8080
    MMS Max Message Size:
    MMS UA Prof URL:
    Last edited by Dale407; 06-23-2009 at 09:03 PM.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Those of you on T-Mobile US with TZones:

    Go to Settings>>General>>Network>>Cellular Data Network

    Cellular Data
    APN: epc.tmobile.com
    Username:
    Password:

    MMS
    APN: wap.voicestream.com
    Username:
    Password:
    MMSC: 216.155.174.84/servlets/mms
    MMS Proxy: 216.155.165.050:8080
    MMS Max Message Size:
    MMS UA Prof URL:

    (If I didn't put anything in a setting, leave it blank) Also, above MMS settings may work without TZones, I don't know.
    I haven't got tethering nailed down yet, will let you all know if I do. Send/Receive MMS & data browsing tested & working. The settings posted before mine may work just as well.

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can't even get my teathering option to show up....

  8. #8
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    i can confirm the mms settings are working... SMS app did crash when i was trying to send 1 pic but since its been working
    Get the latest info for NoAccSplash Here
    Currently it should work on iOS 4.x - 6.x
    If you'd like to help extend its functionality, the source is also available.

 

 

Similar Threads

  1. [Problem] [Solved] Find the repo666.ultrasn0w.com
    By LFernandes in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 8
    Last Post: 10-23-2010, 07:29 AM
  2. solved: upgraded to 3.1.2 - no service with ultrasn0w
    By flight_ace in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2010, 09:15 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-28-2008, 09:05 PM
  4. [Problem] [Solved] NO EDGE after the quickpwn
    By littlelio in forum Quickpwn
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2008, 01:12 PM
  5. [1.1.4] [Solved] Edge problem - Just a provider issue
    By Porkape in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2008, 08:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:42 AM.
twitter, follow us!