Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
Discuss Outgoing call problem with Ultrasn0w at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; Hi i patchd my iphone 3G with ultrasn0w on os 3 and it can resive ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Outgoing call problem with Ultrasn0w

    Hi i patchd my iphone 3G with ultrasn0w on os 3 and it can resive calls massages but i can't call it gaves me "call failed" massage and hengs up

    can anybady sugest anything????

    PS: my SIM card is last gen gsm 3g.
    countrie is Georgia eastern europ
    thank you



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i can send massages to but i can't call anywhere (((

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it is ATT USA iPhone

  4. #4
    Supporter Array pconde's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    239
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by dongio View Post
    it is ATT USA iPhone
    Try to reset network settings. If it does not work, try to uninstall and install again Ultrasn0w.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for answer but, it's just not working


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i restarted network seting, all settings installed uninstalled and installed ultrasn0w even recovered again with redsn0w and pownage but it just don't want to work

  7. #7
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    - Check your Baseband Version
    - Restore to Stock 3.0
    - Repwn
    - Reinstall pwned IPSW
    - Reinstall Ultrasn0w
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you it workd, onely thing i didn't do this time i did'n restored backup data, befour i whas doing it.

    thank you

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Got a pay as you go 3G today secondhand, tried to activate it with a pay as you go o2 sim but activation didn't come through before I decided to jailbreak it and unlock it. Now o2 sim comes up saying "phone not allowed" and t-mobile sim shows full service but can't make or recieve calls. When I try calling it a message saying that the number is not receiving calls comes on.

    Have I done something wrong or is the phone wrong in some way.

    I'd be really gratefull for some help on this !

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Wich bootloader do you have? Mine is 06.20 and canīt make or recieve calls after ultrasn0w...


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Help: No Outgoing call..
    By gibon in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 11-05-2007, 04:44 AM
  2. Problem: No sound with outgoing call iphone
    By hungkeen in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2007, 07:06 AM
  3. Problem: No sound with outgoing call
    By miso1391 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 81
    Last Post: 09-30-2007, 09:21 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 09-16-2007, 10:44 PM
  5. No Sound on outgoing call..
    By nottm3 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-15-2007, 11:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:00 AM.
twitter, follow us!