Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 46
Discuss No Service after Ultrasn0w unlock! at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; I am not sure if the 10 of us on this thread are the only ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Sim Card No service even with Ultrasn0w

    I am not sure if the 10 of us on this thread are the only ones experiencing this problem. I've restored and used the v0.8 of redsn0w and the new ultrasn0w released 7 july with no luck.

    I've sent twittie to Musclenerd abot and the dev-team on this but just silence ( I do appreciate all the work this team does for the community). I am just surprised that no acknowledgement of the issue from the gurus even if there is no solution (YET). Pls help us to fix this issue. I've done all I can find on the net and in forums without luck.

    My iphone 3G worked for 4 days after redsn0w and ultrasn0w and stopped working since then. I still have the same 3.0 and 04.26.08 baseband. Nothing has changed other than suddenly no Sim and No Service error (even though I detect slight signal before the No Service Error).

    Thx


  2. #12
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same problem here! iPhone 3G 16GB need help my phone line is dead for 5 days i am thinking of switching to HTC now...

  3. #13
    Supporter Array

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Edinburgh
    Posts
    168
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Have any of you done a 'reset network services'?
    Settings>General>Reset>
    This has worked for others. Good luck.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    USA
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Yeah I think everyone in this thread tried that, and no luck It's very weird that mainly white 16gb iphones(like mine) are experiencing this problem. Thankfully I exchanged my iphone at Apple for one with a lower baseband. So as of now I am stuck at 2.2.1 with a turbosim waiting for these problems to be solved.

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah, I've done all kinds of network resets with no luck and the problem is universal (not restricted to white 3g 16 Gb as I have black 3G 16 Gb.


  6. #16
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I did reset the settings but also with no luck

  7. #17
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi guys!

    i'm havin the same problem with 16gb white iphone and vodafone germany. And it's definitely not me - I know how to unlock an iphone, i've tried it about 10 times in several ways (with redsnow,pwnagetool,with and without simcard etc.). I also ordered a new SIM-Card but still no success/no service!

    I think there are more people with this problem!!
    I'm not sure if the DEV-TEAM already recognized this issue!

    To all people out there reading this: just leave a message with your problem in here!

    Hope we are enough one day to reach DEV-TEAM with this post!
    Last edited by unrealstylez; 07-13-2009 at 10:07 PM.

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Service

    Hi Guys,

    Same problem here .... Upgraded firmware on my 8 gig 2G phone to 3.0 using iTunes. I then unlocked the phone with Redsn0w_win_0.7.2. All ok except No Service on two sims tried.

  9. #19
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iphone 16 go black

    hi

    first sorry for my bad english

    i have the same probleme, after upgrade my iphone to 3.0 with itunes, and after jailbroken with redsn0w and after unlock with ultra snow my phone says no sim installed

    br

  10. #20
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Same issue

    Mine is weird,

    Jailbroke, unlocked 3g using ultra.

    Works fine for a day, well hold a signal at my desk at work with full bars.

    If i move from my desk/go toilet/go outside/go anywhere i get no service error.

    I have brand new sim, done all the suggestions on here and nothing works.

    The Dev team are awesome i really hope they can come up with a solution to this problem.

    Edit: My phone has officially died today, No Service all day, even from my office which i gotten full bars since unlocking. PLZ DEV TEAM TRY AND SORT THIS OUT ASAP or at least acknowledge the problem.
    Last edited by Thekopspy; 07-15-2009 at 05:12 PM. Reason: Update


 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 09-10-2011, 10:46 PM
  2. No service - phone not allowed after ultrasn0w 1.2 unlock
    By four_fathom_five in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2011, 07:27 PM
  3. solve for no service after unlock with ultrasn0w
    By rushty in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-2010, 10:45 AM
  4. No Service 3G ultrasn0w 0.9.3 OS4.0.1
    By Pram in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 11
    Last Post: 08-04-2010, 06:51 AM
  5. [ Help ] No Service after Ultrasn0w.... No Solution ...
    By groovio in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 03:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:12 PM.
twitter, follow us!