Results 1 to 9 of 9
Discuss "No Service" After Ultrasn0w at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; I just bought a 3g off Craigslist that had "connection issues" When I got the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default "No Service" After Ultrasn0w

    I just bought a 3g off Craigslist that had "connection issues"

    When I got the phone, it was Jailbroken, and Ultrasn0w was already installed. Yet I still got "No Service". (i'm using tmobile btw)

    This is what I tried:

    1. Restored firmware to 3.0,which is what it was running when I got it
    2. Jailbroke with Redsn0w
    3. Reinstalled Ultrasn0w via Cydia

    Still I get a "No Service" message.
    I've tried airplane mode off and on, 3g off, rebooting, etc.


    Faulty hardware?



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Could it be IMEI blacklisted?
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Olethros View Post
    Could it be IMEI blacklisted?
    That crossed my mind but I don't know the specifics of how that works. Would I have to call AT&T to find that out?

    When I got the phone home, it DID get reception...just dropped every 5 seconds. But T-Mobile WAS recognized.

    After I re-jailbroke/unlocked it is when I got the "No Service" message.



    This is my 11th hour on this.I've scoured the net and tried downgrading the firmware and baseband and that gave the same result. Weird.


    Thanks for replying.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE:

    Left SIM in phone for an hour, all sudden I get full bars, and phone is working fine.


    Will update again cause I'm not confident this will stick.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    UPDATE 2:


    Back to "No Service"


    I love it.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    For anyone following this/who has a similar issue with "No Service" after unlock:



    I AM getting a connection now and can make/receive calls...but once I reboot my phone, it takes the SIM about 20 solid minutes before it's recognized. After that 20 min, everything is normal, but if I reboot again...same thing, another 20 min I have to wait.


    Weird but I guess it technically works. So, if you're having "No Service" try putting in the SIM, then leave the phone on for 20-30 min. Make sure not to mess with airplane mode or take the sim out during those 20-30 min. My phone needed that entire amount of time to recognize the SIM.

  7. #7
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Put the SIM in another phone (not iPhone) for a while, make calls, send sms. Then transfer it back to iPhone

    If that does not work, request a new SIM from your carrier. Sometimes that can fix things.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same "No Service" issue here too...no solution yet??

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    118
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by dc1984 View Post
    I just bought a 3g off Craigslist that had "connection issues"

    When I got the phone, it was Jailbroken, and Ultrasn0w was already installed. Yet I still got "No Service". (i'm using tmobile btw)

    This is what I tried:

    1. Restored firmware to 3.0,which is what it was running when I got it
    2. Jailbroke with Redsn0w
    3. Reinstalled Ultrasn0w via Cydia

    Still I get a "No Service" message.
    I've tried airplane mode off and on, 3g off, rebooting, etc.


    Faulty hardware?
    Have you tried GeoHotz's blacksn0w on your iPhone 3G?

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. [Solved] "No Service", "Network Lost"
    By henryyan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2008, 10:46 AM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:01 AM.
twitter, follow us!