Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 34 of 34
Discuss [need help] Failing to Ultrasn0w a 3G at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; today I replaced my old simcard by a spanking new one, still cant unlock...
  1. #31
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    today I replaced my old simcard by a spanking new one, still cant unlock

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0


  2. #32
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Im stuck in the same place like you peu.......

    can you check something for me? When you have the sim inside the phone, with the "No service" in the top-left corner....go to settings, general--> about--->Network.........and can you tell me if it says NOT AVAILABLE, and if you tap it, it says phone not allowed...does it??? because mine does, but i can see in carrier MOVISTAR 4.0 or the name of the sim carrier.

  3. #33
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default The sim card inserted in this iPhone does not appear to be supported

    I recently purchased an iphone and successfully redsn0wed the phone and ran ultrasn0w successfully. The problem was when I tried to insert a different carrier SIM. Naturally (with my luck) the phone told me to hook up with iTunes so it could tell me the SIM card was not valid. It is a Greek CosmOTE card. It connects to the Rogers network to make emergency calls with no problem but apparently ultrasn0w did not work. Is there something Im missing in the installation procedure so the phone is not activated with Rogers? Im leaving for Greece in a day and would like to use this phone on my trip.

    My searches seem to find many others with the same issue but nobody seems to have a solution.

    Any ideas???

  4. #34
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    peu, have you gotten any further on this? I'm experiencing this problem too. My phone was unlocked with ultrasn0w for use on T-Mobile USA, but it grabs a signal for a minute or so then drops it, and I get "no signal".

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Install keeps failing at end
    By weedsmacker in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2010, 03:42 AM
  2. ultrasn0w 0.92 - http://repo666.ultrasn0w.com
    By vikram in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2010, 09:18 AM
  3. keep failing.
    By d_c in forum Genuine Mac Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-14-2009, 03:50 PM
  4. Failing to install
    By beerglass007 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:35 PM.
twitter, follow us!