Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34
Discuss [need help] Failing to Ultrasn0w a 3G at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; my simcard works just fine in my iphone 2G, how did you determined it was ...
  1. #21
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    my simcard works just fine in my iphone 2G, how did you determined it was a simcard problem what made ultrasn0w fail with the 3G iphone?

    With the new simcard does it work after a reboot or airplane mode on/off ?

    thanks!

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My old SIM card also worked in the 2G but after reading several posts saying people went and contacted their carrier for a new card combined with the fact that I knew the card was over 8 years old, I called customer service and they directed me to a local dealer where they activated a new card for me.

    Edit: no need to turn on/off airplane mode. Just turn it on and it shows up.
    Last edited by xalted; 06-27-2009 at 10:59 PM.

  3. #23
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    my card also is waaay old, will try that, Im trying to use it in an apple partner (claro argentina) so I know the network is not a problem.

    I have a friend with a 3G purchased at the carrier stores (same carrier as me) will ask him to loan me his sim to check before changing mine, that should clear the issue if its related to the simcard or not.

    Will post results as soon as I see him.

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0

  4. #24
    Peanut Brain Array Confucious's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Woking, UK
    Posts
    505
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    If you are with an official carrier you do not need UltraSnow and should :
    1) Clean restore.
    2) Insert SIM and let iTunes activate
    3) Run RedSn0w

    If you then want to run ultraSn0w you can.
    If you don't activate an official SIM in iTunes RedSn0w trieas to hactivate and that causes problems.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

    iPhone 4 locked to T-Mobile. 4.1 Limera1n'd

  5. #25
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    You missunderstood me Im with an official Carrier (Claro_ar) but Im not an official customer nor the phone was purchased from this carrier (AFAIK)

    Just in case, I restored again from DFU with my Claro simcard inserted all along the process, when itunes finishes and iphone restarts, I configure it as a new phone, itunes updated the carrier settings and a message in the iphone said "waiting for activation" then it dissapeared, but I get no service.

    New IMEI found meessage was sent to carrier

    Tried disabling 3G (Claro supports 3G) going back and forth to airplane mode and still no service.
    Restarted iphone and the message saying waiting for activation is still there.

    Found this image on the web, this is where I am at:


    I can use the included apps, but still cant use the phone

    How much should I wait? Should I redsn0w now?

    Thanks!

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0


  6. #26
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    [edit]
    redsnowing did not help, so I restored from DFU and now Im here again:



    Usable but Locked, unactivated and not jailbroken iphone 3G, no service message.
    Last edited by peu; 06-29-2009 at 03:23 AM.

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0

  7. #27
    Skz
    Skz is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    has any1 managed to figure out the no service problem?

    i got my sim replace today - still nothing

    i read somewhere tht, you should use a custom restore.ipsw
    does tht help? anyone done it?

  8. #28
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Since Im trying to activate a 16gb 3G using my simcard and my carrier is an official apple partner (Im not an official iphone customer, just regular gsm user) today I purchased a pay as you go simcard from the only provider in Argentina that is not an apple partner (Personal)

    Inserted the sim, put the phone in dfu>restore>redsn0wed>ultrasn0wed and I still don't have signal.

    Im begining to think that there is a problem with ultrasn0w that affect a small number of 16gb 3g iphone users.

    It would be great if someone from the DevT or with knowledge on the workings of ultrasn0w to shed some light here. I for sure will greatly appreciate it.

    Thanks!

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0

  9. #29
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello and sorry for my english, i have the same problem that you, i have an american iphone 3g 16gb white and i have no signal. I have restored, jailbreak and ultrasnowed several times and it is impossible for me to get service...

    Im a bit desperated. Waiting for solutions from Dev Team
    Last edited by iFreak_; 06-29-2009 at 11:33 PM.

  10. #30
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Fixed mine

    I have a 16 Gig Black 3G using T-Mobile Usa and was using it flawlessly unlocked with yellowsn0w before deciding to upgrade to 3.0 today. Once I finished jailbreaking mine and going through the steps provided to unlock it with ultrasn0w, I got the same error a lot of people are getting. No Service, No Sim, etc....It did work originally for a couple of minutes. I became frustrated and read everything I could find then noticed some people talking about the Sim being the problem. I popped out my Sim and noticed it was a little older looking....no pink T and yellow numbers.....Then I grabbed the Sim out of my wife's phone...Nice glossy little Sim card with a pink T and black numbers....Popped it in and all worked perfectly. I looked in an extra phone we had upstairs that was never activated and it had a Sim that matched my wife's. Called T-Mobile transferred my number to that newer Sim and all is perfect in my world. Hope this helps some of you out there. Get a newer Sim if you want to use ultrasn0w, it seems.
    Last edited by qElijahq; 06-30-2009 at 06:44 AM.


 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Install keeps failing at end
    By weedsmacker in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2010, 03:42 AM
  2. ultrasn0w 0.92 - http://repo666.ultrasn0w.com
    By vikram in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2010, 09:18 AM
  3. keep failing.
    By d_c in forum Genuine Mac Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-14-2009, 03:50 PM
  4. Failing to install
    By beerglass007 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:28 AM.
twitter, follow us!