Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
Discuss IPHONE 3g 16GB not working with ultra snow at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; Hi! I am in Kenya using Zain and hving the same problem, however mine is ...
  1. #11
    Skz
    Skz is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi! I am in Kenya using Zain and hving the same problem, however mine is a 3g 8gb phone! I did redsnow n ultrasnow it intially worked fir 5/6 hours and than I got no service! I stil have not figured a way out! I restored it Abd did the whole process again- still nothing! Thou I did not set it up as a new phone!

    I would appreciate input/help on this one

    thnks skz


  2. #12
    Peanut Brain Array Confucious's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Woking, UK
    Posts
    505
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Set up as a new phone.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

    iPhone 4 locked to T-Mobile. 4.1 Limera1n'd

  3. #13
    Skz
    Skz is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok - i set it up as a new phone. Disabled 3G before installing Ultrasn0w.

    NOTHING - still get NO SERVICE!

    Now??? any more ideas??

  4. #14
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by Confucious View Post
    They all sound like problems known to be caused by upgrading rather than restoring or by restoring a backup created in FW2.xx

    Did you restore and set up as a new phone?
    Not trying to be offensive here, but you keep repeating the same over and over about restoring, I did restore directly from DFU mode and ultrasn0w does not work for me.

    I don't know if its simcard related or something not 100% OK with ultrasn0w but there are users that are unable to make their phones work, count me in that group unfortunatelly.
    FYI I unlocked a fair share of iphones since they came out about 2 years ago...

    cheers

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0

  5. #15
    Skz
    Skz is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    oh this is sooo annoying - so many ppl hv the same problem - NO SERVICE and i dont see any SOLUTION - just every1 saying tht they have a problem

    Has any1 managed to fix this problem?


  6. #16
    Peanut Brain Array Confucious's Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Woking, UK
    Posts
    505
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Quote Originally Posted by peu View Post
    Not trying to be offensive here, but you keep repeating the same over and over about restoring, I did restore directly from DFU mode and ultrasn0w does not work for me.
    No offence taken - the reason I keep repeating it is because the vast majority of problems are solved by not updating and not restoring from a backup.

    So, assuming you've understood that and are thoroughly fed up with me repeating it, let's see what we can do.

    You've restored from DFU, how did you JB? Redsn0w? If so which version? Diod you instal cydia? Icy? Both?

    If not did you create a custom FW?

    Once you've JBd can you confirm that you installed nothing else except UltraSn0w and rebooted and your phone is not getting a signal.

    Please give as much detail as possible, network, when you had tghe SIM in etc. Wht was the state of your phone before? FW? Did you use YellowSn0w? Did it work?

    The more details you can give the more likely we are to be able to find a solution.
    He who asks a question looks foolish for 5 minutes. He who doesn't ask a question remains foolish forever.

    iPhone 4 locked to T-Mobile. 4.1 Limera1n'd

  7. #17
    Skz
    Skz is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok

    I was using the 2G iphon before this - GOT a new 3g but because it had a bootloader 5.09 - I could not unlock it. Until ULTRASNOW came out.

    I used REDSNOW to upgrade.
    Than i used ULTRA SNOW - ( the first time i did - it worked - I had network the whole afternoon and night and the next day I go NO SERVICE - after that I have not been able to get service at all)

    So
    I restored the phone to 2_3.0_7A341_restore.ipsw
    Followed by Red snow
    Set it up as a new phone
    Disable 3G
    Add source - repo666 etc
    Download Ultrasnow
    Reboot
    and after searching for network for 40 sec - i got NO SERVICE!!

    So I am wondering - whats going on! - why did i have network for 6 hours and thn it went away.....
    So where is the problem??

  8. #18
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by Confucious View Post
    No offence taken - the reason I keep repeating it is because the vast majority of problems are solved by not updating and not restoring from a backup.

    So, assuming you've understood that and are thoroughly fed up with me repeating it, let's see what we can do.

    You've restored from DFU, how did you JB? Redsn0w? If so which version? Diod you instal cydia? Icy? Both?

    If not did you create a custom FW?

    Once you've JBd can you confirm that you installed nothing else except UltraSn0w and rebooted and your phone is not getting a signal.

    Please give as much detail as possible, network, when you had tghe SIM in etc. Wht was the state of your phone before? FW? Did you use YellowSn0w? Did it work?

    The more details you can give the more likely we are to be able to find a solution.
    Check post#19 in this thread: http://www.hackint0sh.org/forum/f204...htm#post421758

    From your list of questions I just need to add to my list in the post that I never installed Icy during redsn0w, did not install anything nor patched anything, the phone when I got it was with fw2.2.1 jailbroken (no yellowsn0w) but I already restored it at least 5 times with 3.0

    My network is official apple partner: Claro_ar, my simcard is at least 5 years old and it works just fine in my iphone 2G. If you check other posts you will see a small video where I show how it gets (and loses) signal

    Please reply in the other thread so I do not derail this one with my problems

    Thanks!

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0

  9. #19
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    people..restore the phone to factory default.. jailbreak it and only install cydia.. when its done.. unplug the phone close itunes or whatever..plug it back in then.. rejailbreak it and now install cydia and the ipad baseband.. and TAAAARRAAAANNN! your service is back!

    any questions hit me up on msn.. ojrodriguez10@live.com or twitter/landorod10

    thanks!

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. MacNN: SanDisk preps 16GB microSDHC, M2 Ultra cards
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2009, 06:30 AM
  2. MacNN: Lexar intros 16GB ultra-fast UDMA 300x CF card
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 10:50 PM
  3. [16GB] GeoHots Unlock working on 16GB iPhone?
    By CU3BALL in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2008, 09:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:51 AM.
twitter, follow us!