Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 11 to 20 of 49
Like Tree1Likes
Discuss Everybody having No Service, No Signal or Searching after ultrasn0w at the Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock) - Hackint0sh.org; what one does it say?? awaiting activation, restricted network, or no service? All would be ...
  1. #11
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what one does it say?? awaiting activation, restricted network, or no service? All would be a different fix!

    what did you use to unlock it? rensn0w then ultrasn0w? did you get any errors when you tried after a restore?

    finally, how did your brother get it? Apple store or 2nd hand? it could be that the imei has been reported and its been blocked.

    Where are you using it now? I am not aware of US phones imei's being blocked in other countries


  2. #12
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Hi Bob. Thanks for answering.
    Here is the deal:
    He bought it first hand from an ATT store.
    The phone is on 3.0.1, then redsn0w, then ultrasn0w. I have done this process with the ATT Sim, then tried with the Argentina's SIM, and then without any sim at all.
    At first, I get waiting for activation. Then, it shows either no signal bars or no service. Then when I manually select my carrier, it says restricted network. Strange thing is that the phone has been working fine for a couple of months. As I said, I am going crazy!
    thank you

  3. #13
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    If you do use UltraSn0w then you have to be so careful. Because if it handled in a wrong way then it may be worse. I have upgraded my firmware and it is running smooth.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    how is that gary? i mean, i am on 3.0.1, wiith redsn0w and baseband 4.26.08. I have run ultrasn0w a dozen times (each after a clean restore) and cannot fix this!!

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem Described in Blog Post

    In a recent blog post from the iphone-dev team

    http://blog.iphone-dev.org/post/1883...-3gs-jailbreak

    "The iPhone 3G is also unaffected by Apple’s signing process for the jailbreak, but it is susceptible to permanent loss of the carrier unlock as mentioned in note #1".


  6. #16
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    HI, i'm just a newbie, but i got solution for this ( no service after ultrasn0w unlock)

    this is step by step:
    1. after install ultrasn0w, turn off 3G and reboot, and insert simcard
    2. don't press OK or just leave it if have warning "no simcard inserted"
    3. wait for "no service" and turn on airplane mode
    4. take off simcard, n insert simcard again
    5. turn off airplane mode
    and ur service will be back

    tell me if this way can work..

  7. #17
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Guys,


    I have also same problem "Searching after ultrasn0w" 3G white 16G Version 3.0 (7A341) Firmware 05.11.07.

    So for the guys who they have Firmware 05.08 Downgrade by using Fuzzyband , and every thing will be fine.

    Also for the guys who want's to upgrade DO NOT DO that now untill Dev-team find new Ultrasn0w.

    thanks > hope i presented something help

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPhone 3G fixed

    I saw that there had a been an update of the PwnageTool (3.1.3) so borrowed a Mac from a friend and followed the iClarified tutorial.

    After doing this with the ipsw iPhone1,2_3.1_7C144_Restore, which was downloaded from the following this site, I installed ultrasn0w using the usual instructions and my iPhone 3G is working as a phone again.

  9. #19
    Rookie Array Bargsbeer's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Florida ,USA
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok this is going to sound crazy,But here is what worked for me. my iphone is on 3.0 4.26 Tmobile USA. I jailbroke (redsnow) and then unlock with Ultrasn0w, I had the "NO SIGNAL" "SEARCHING" "NO SIM"...etc blah blah blah. After several restores and a couple of hours,I removed Ultrasn0W through Cydia and decided to sell the iphone as locked.The next day I turned on the phone inserted my Tmobile Sim and boom it picked up. Till this day If you go into Cydia you will see that Ultrasn0W is not installed,But my phone does work on Tmobile. BTW my iphone is a ATT phone not purchased factory unlocked.

    I don't what I did, But it works on Tmobile and I honestly thought I had a broken iPhone on my hands.

  10. #20
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also have the "No Service" issue after Ultrasn0w. I'm wondering now if it's a hardware issue.


 

 
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Ultrasn0w searching/unable to load network list
    By Rainy in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 12
    Last Post: 11-24-2010, 08:46 AM
  2. Spirit Used on 3GS 3.1.3 (05.12.01) but NO SIGNAL / SEARCHING?
    By davidmbell in forum Spirit (jailbreak)
    Replies: 9
    Last Post: 06-24-2010, 11:23 PM
  3. Signal Searching
    By brick109 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2009, 11:51 PM
  4. Still Searching After Ultrasn0w and Red
    By dcalisse in forum Redsn0w
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2009, 07:53 AM
  5. You are subscribed to this thread Still Searching After Ultrasn0w and Red
    By dcalisse in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2009, 07:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:08 AM.
twitter, follow us!