Page 14 of 18 FirstFirst ... 456789101112131415161718 LastLast
Results 131 to 140 of 176
Discuss How to build a PC capable of running Snow Leopard/How to install Snow Leopard at the Tutorials - Hackint0sh.org; Originally Posted by revlimiter For some reason my Flash video stops playing after 2 seconds ...
  1. #131
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Texas, U.S.A.
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by revlimiter View Post
    For some reason my Flash video stops playing after 2 seconds of playback. It only seems to happen in SL 10.6.4 and I can't figure it out. It happens in all browsers that I have tried in SL (Safari, Firefox) however all Flash video plays fine in IE8 on Parallels 5 with Windows 7. I have tried uninstalling & reinstalling Flash Player 10.1 in Snow Leopard. And it only seems to happen on certain videos. Any ideas? Or is this a glitch that Adobe is fixing?
    You should manually update Flash, if you are using the latest version of Firefox or Safari, Flash has a major issue. Just go to Adobe's website and install the latest version. That is what I had to do.
    Last edited by cobo10201; 01-27-2011 at 06:03 AM.
    Donations greatly appreciated: via PayPal

    System Specs:
    Mac OS X 10.6.7 (10J869) / Windows 7 Home Premium 64-bit
    Q8400 2.66GHz Processor
    Black 22X CD/DVD Burner
    1TB SATA Hard Drive
    GA-EP45-UD3P Motherboard
    2x2GB DDR2 SDRAM
    nVidia GeForce 9800 GT Video Card
    TL-WN651G Wireless PCI Adapter

    Phone:
    iPhone 4 16GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0

    Tablet:
    iPad (3rd Generation) 64GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0.4


  2. #132
    Professional Array revlimiter's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by cobo10201 View Post
    You should manually update Flash, if you are using the latest version of Firefox or Safari, Flash has a major issue. Just go to Adobe's website and install the latest version. That is what I had to do.
    Oh sorry, I see that you replied - I just PM'd you just a few minutes ago. If you wanna let me know if those videos play for you that would be much appreciated!

    I am using the latest version of Firefox/Safari/Chrome/Opera and Snow Leopard has been updated to the latest version 10.6.4 with no updates showing in Software Update. I have tried reinstalling Flash 10.1 from Adobe's website but still to no avail.

    I've also gone so far as to install another copy of Snow Leopard on another harddrive using Kakewalk and it runs into the exact same problem with Flash video...

    At this point I am stumped. Could this be some weird graphics card issue or is it a Flash issue that Adobe needs to address? Has nobody else run into this problem? Strangely enough, when I run Windows 7 using Parallels 5 on my machine, all of my videos run fine..

    Here is a video which stops playback at "00:07" during the advertisement:
    http://www.gametrailers.com/video/tg...turismo/704776

    And another example here: http://www.gamespot.com/ps3/driving/...ideos%3Bhd%3B2

    If anybody else has this issue please let me know.

    (YouTube plays fine)
    Last edited by revlimiter; 09-19-2010 at 07:40 AM.

  3. #133
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by revlimiter View Post
    I am using the latest version of Firefox/Safari/Chrome/Opera and Snow Leopard has been updated to the latest version 10.6.4 with no updates showing in Software Update. I have tried reinstalling Flash 10.1 from Adobe's website but still to no avail.


    At this point I am stumped. Could this be some weird graphics card issue or is it a Flash issue that Adobe needs to address? Has nobody else run into this problem? Strangely enough, when I run Windows 7 using Parallels 5 on my machine, all of my videos run fine..

    Here is a video which stops playback at "00:07" during the advertisement:
    Gran Turismo 5 Video Game, TGS 10: Visual Effects Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

    And another example here: Gran Turismo 5 Visual Effects Official Trailer - GameSpot Video
    Just to see what you're getting into, I've played both of your provided examples several times with Safari 5, SL 10.6.4 on an AMD system (which is not as nice as Intel) without any problem.
    I did not even download or install Flash from Adobe. All updates were direct from Apple, whatever they provided.

  4. #134
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Also just to make you happy, I've played both of those again with Firefox 3.6.8. They played nicely and beautifully without any problem.

  5. #135
    Professional Array revlimiter's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by ratvn View Post
    Also just to make you happy, I've played both of those again with Firefox 3.6.8. They played nicely and beautifully without any problem.
    Crap.. it must be my graphics card then. I am up to date with the latest version of my browsers and I have tried re-installing Adobe Flash Player multiple times. What else could cause this issue? Any ideas for how to fix?


  6. #136
    Professional Array revlimiter's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    6

    Default

    SUCCESS!!!!

    Guess what the reason was? The reason Flash video would not play correctly (it would stop 2-3 seconds after playback) was because my sound was not hooked up. Now that I have my Sabrent USB Surround Box everything works perfectly!!!! No drivers required, hooked it up and booted up my machine. WOOHOO!!!! Couldn't be happier!

  7. #137
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm new and just replied using advanced and lost the post . So, trying again. I'm a pro 3d animator and multimedia person...never built any hardware but want a fast machine that will run premiere and after effects (Adobe) and 3D studio max and maya. I'm looked up the quad processor and then found this site for a build configuration. Any suggestions for running these 64 bit applications. I need an open GL card and would like to run two monitors (but just put in what I need for now for one and have in place the ability to put in what I need for the 2nd monitor). What does a system like you're building cost? And is there any instuctions online to teach a newbie like myself how to build a machine or should I pay someone to build it? Last question, is a water cooled fan system a consideration or overkill? Forgive my complete ignorance, but, you all seem to really know machines and wanted to get your excellent advice. Thanks for the help!

  8. #138
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Texas, U.S.A.
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by sturgeonl View Post
    I'm new and just replied using advanced and lost the post . So, trying again. I'm a pro 3d animator and multimedia person...never built any hardware but want a fast machine that will run premiere and after effects (Adobe) and 3D studio max and maya. I'm looked up the quad processor and then found this site for a build configuration. Any suggestions for running these 64 bit applications. I need an open GL card and would like to run two monitors (but just put in what I need for now for one and have in place the ability to put in what I need for the 2nd monitor). What does a system like you're building cost? And is there any instuctions online to teach a newbie like myself how to build a machine or should I pay someone to build it? Last question, is a water cooled fan system a consideration or overkill? Forgive my complete ignorance, but, you all seem to really know machines and wanted to get your excellent advice. Thanks for the help!
    Well, I will try to help you as best I can. This is a good build for running 64 bit Mac OS X, 32 bit Windows, and 64 bit Windows. This build cost me $700. As for instructions on how to build, it is very straight forward. I have provided instructions on the first post of this tutorial. Lastly, the water cooled fan system is not necessarily overkill, but it probably isn't needed. That is up to you.
    Last edited by cobo10201; 01-27-2011 at 06:04 AM.
    Donations greatly appreciated: via PayPal

    System Specs:
    Mac OS X 10.6.7 (10J869) / Windows 7 Home Premium 64-bit
    Q8400 2.66GHz Processor
    Black 22X CD/DVD Burner
    1TB SATA Hard Drive
    GA-EP45-UD3P Motherboard
    2x2GB DDR2 SDRAM
    nVidia GeForce 9800 GT Video Card
    TL-WN651G Wireless PCI Adapter

    Phone:
    iPhone 4 16GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0

    Tablet:
    iPad (3rd Generation) 64GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0.4

  9. #139
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default hi

    i am a new user and have following spec for my comp will they work for mac

    ASUS P543TDPRO MOTHERBOARD
    INTEL CORE 2 DUO 2.9 CPU
    8 GB DDR3 RAM
    500 GB SATA
    FX 580 512 MB QUADRO DISPLAY CARD
    LG DVD

    CAN I INSTALL MAC ON THIS SYSTEM
    WILL IT WORK AS GOOD AS MAC PRO, OR WHAT CHANGES I HAVE TO MAKE

    PL REPLY

  10. #140
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Texas, U.S.A.
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Manish_jain View Post
    i am a new user and have following spec for my comp will they work for mac

    ASUS P543TDPRO MOTHERBOARD
    INTEL CORE 2 DUO 2.9 CPU
    8 GB DDR3 RAM
    500 GB SATA
    FX 580 512 MB QUADRO DISPLAY CARD
    LG DVD

    CAN I INSTALL MAC ON THIS SYSTEM
    WILL IT WORK AS GOOD AS MAC PRO, OR WHAT CHANGES I HAVE TO MAKE

    PL REPLY
    Well being as the only thing I could find about your motherboard being compatible with MAc is in another language that I don't understand, I can't help you there. The RAM will work, as will the hard drive. I can't find much about the card though. Lastly, what type of DVD drive is it, SATA or IDE?
    Last edited by cobo10201; 01-27-2011 at 06:04 AM.
    Donations greatly appreciated: via PayPal

    System Specs:
    Mac OS X 10.6.7 (10J869) / Windows 7 Home Premium 64-bit
    Q8400 2.66GHz Processor
    Black 22X CD/DVD Burner
    1TB SATA Hard Drive
    GA-EP45-UD3P Motherboard
    2x2GB DDR2 SDRAM
    nVidia GeForce 9800 GT Video Card
    TL-WN651G Wireless PCI Adapter

    Phone:
    iPhone 4 16GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0

    Tablet:
    iPad (3rd Generation) 64GB Black (AT&T)
    iOS 5.1.1 (9B206)
    Jailbroken with Absinthe 2.0.4


 

 

Similar Threads

  1. Can I install Snow Leopard on this build?
    By olel in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2011, 08:32 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-19-2011, 11:50 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-06-2010, 03:29 PM
  4. [Snow Leopard] Running Apps on Leopard 10.5 ?
    By stormj in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2008, 01:25 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:24 PM.
twitter, follow us!