Page 12 of 12 FirstFirst ... 23456789101112
Results 111 to 119 of 119
Discuss iDeneb v1.4 10.5.6 Walkthrough Installation at the Tutorials - Hackint0sh.org; Originally Posted by Beng4ever It installed ok but when I turn my laptop on without ...
  1. #111
    Professional Array merx987's Avatar

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Estonia
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Beng4ever View Post
    It installed ok but when I turn my laptop on without the disc, it says there is no operating system? Please help thanks
    did you installed OS X on same disk drive which windows on it ?


  2. #112
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Tried it on a Toshiba NB100 and an ASUS K50IN.
    Installed successfully but it doesn't boot the OS, it keeps "loading" and nothing.

    Can someone help?

  3. #113
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Install Successful but can't boot from drive

    It looks like I am digging up an old thread, for that I apologize but this seemed to be a good place to get some help with install issues. First things first here is my hardware specs:

    Asus P5B SE
    Intel Q6600
    nVidia 8400gs
    4GB ram
    320 gb hdd for osx only

    I am trying to install iDeneb 1.4 10.5.6, I know there are some newer versions but in reference to this page: HCL 10.5.6 - OSx86 I thought it would be the best place to start for my first install. I successfully installed with custom options choosing these kexts:

    PS2 fix keyboard
    Apple Azadia Audio
    Jmicro ATA
    ICHx fixed
    AttansicL1 (network)
    PowerOff_OHR

    The install goes without a hitch, I click the restart button pop the disk out and I am plagued with the message "reboot and select proper boot device..." error. If I boot from the disc it just starts the install over again. I feel like I should note that I have messed with some bios settings. I have tried setting sata to achi but then no drives are recognized so I am using IDE mode. I also enable acpi 2.0 support and have disabled legacy USB. I can post exact bios screens if need be. I am very confused, everything I read says that my hardware is vanilla compatible.

  4. #114
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Perth, Perth and Kinross, United Kingdom
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I seem to allways get this problem after it has installed, i have tried so many methods and it just wont boot up after install






    Its Fine, I Fixed It
    Last edited by Dean Reid; 10-02-2011 at 10:48 PM. Reason: fixed my problems

  5. #115
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dean Reid View Post
    I seem to allways get this problem after it has installed, i have tried so many methods and it just wont boot up after install






    Its Fine, I Fixed It
    How you fixed it? Pls i have same problem

    how can i fix Failed to load extension com.apple.driver.AppleACPIPS2Nub.
    Last edited by zoro51; 11-22-2011 at 12:52 PM.


  6. #116
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey, I keep getting this every time i try to boot from disk, I have no idea what im doing wrong. It gets me to the apple logo, but then a darker grey screen comes down slowly, and it tells me this:

    "You need to restart your computer. Hold down the power button for several seconds or press the restart button."

    Help please

  7. #117
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    After Install , system will reboot but it says Boot Manager is missing. I've make installation as per the tutorial and believe my system come to the specs needed.

    Any help concerning the missing boot manager.

  8. #118
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    Have problems with install.

    My Computer Configuration is

    Processor : AMD Athlon(tm) II X2 255 Processor 3.10 GHz
    Memory(RAM) : 4.00 GB
    Graphics Card : Nvidia GeForce 9500

    The problem is after loading darwin x86 on start i got error mesage BSD process name corresponding to current thread: Unknown

    Mac OS Version:
    Not yet set

    Kernel version
    Darkwin Kernel Version 9,5,9: Set Dec 6 19:39:54 IST 2008; Voodo; Realese 1.0 :xnu -1228.7.58/Build/obj/RELEASE_I386

    This message is coming with apple logo(background) the grey one with the grey apple logo.

    After this i tried with ''mach_toh'' command and everyrhing was normal with no error but loading is take to long like arround 30-40 minutes and nothing happend, just loading shows like here on picture



    So please i really need help, i want to try apple because i'm beginer with this OS.

    Thank you in advance.
    Last edited by Harrabed Mash Up; 07-21-2013 at 07:36 PM.

  9. #119
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got this error message again & again when i insert DVD --
    "You need to restart your computer. Hold down the power button for several seconds or press the Restart button."
    ...
    Please help me....

 

 
Page 12 of 12 FirstFirst ... 23456789101112

LinkBacks (?)


Similar Threads

  1. Help with Installation ideneb 10.5.5
    By sjnb08 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2010, 07:53 PM
  2. Installation of Ideneb 1.5.6 on AMD
    By Raoul in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2009, 02:38 PM
  3. iDeneb 10.5.6 Installation Help - Please Help
    By METuc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2009, 06:13 PM
  4. iDeneb installation help
    By tpspoons in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2009, 08:11 PM
  5. ideneb 1v3 10.5.5 Installation Help
    By Phasin8 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2009, 02:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:01 AM.
twitter, follow us!