Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
Discuss How to install 10.5.7 on the MSI GT627 with working audio video etc :) at the Tutorials - Hackint0sh.org; Originally Posted by daunkz Hey anand00x, I actually solved the cpus=1 issue and am now ...
  1. #11
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by daunkz View Post
    Hey anand00x,

    I actually solved the cpus=1 issue and am now running with both cores. One of the zip files you linked with your initial tutorial contains a dsdt patched. Just open that up, select the partition osx is installed on and patch! Make sure the boot loader your using can support custom dsdt(s). I updated the chameleon boot loader that is installed with ideneb before attempting to use the dsdt patcher.

    I know your not using the stock processor but hopefully this method works for you as well. Also i have only tried it with a 10.5.6 install and your using a 10.5.7 i believe.

    Lastly, I had made some attempt at installing "System Control Manager" in an effort to get the turbo buttons working. I managed to get Wine to install, had to fix UUID error before it would, but I'm getting errors when trying to use Wine to install the system control manager. Even if i could install it im not sure it would work.
    You are a genius I no longer have to put cpus=1
    Here are my scores on xbench after both cores
    http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc...setCookie=true
    Here are my scores on xbench using cpus=1
    http://db.xbench.com/merge.xhtml?doc...setCookie=true

    The weird thing is that with cpus=1 I am getting a better score than without cpus=1 why is that?
    Last edited by anand00x; 08-12-2009 at 12:05 PM.


  2. #12
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by daunkz View Post
    Hey anand00x,

    I actually solved the cpus=1 issue and am now running with both cores. One of the zip files you linked with your initial tutorial contains a dsdt patched. Just open that up, select the partition osx is installed on and patch! Make sure the boot loader your using can support custom dsdt(s). I updated the chameleon boot loader that is installed with ideneb before attempting to use the dsdt patcher.

    I know your not using the stock processor but hopefully this method works for you as well. Also i have only tried it with a 10.5.6 install and your using a 10.5.7 i believe.

    Lastly, I had made some attempt at installing "System Control Manager" in an effort to get the turbo buttons working. I managed to get Wine to install, had to fix UUID error before it would, but I'm getting errors when trying to use Wine to install the system control manager. Even if i could install it im not sure it would work.
    For turbo functionality try using Generic CPUPMCONTROL found here: Darwin Still trying to figure out how it works.

  3. #13
    xms
    xms is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi anand00x..

    I'm looking for A1651IMS_10T bios..
    your rapidshare link (http://rapidshare.de/files/47503249/...S_10T.rar) is expire
    Do you have 10T bios?
    Last edited by xms; 08-31-2009 at 03:28 PM.

  4. #14
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you, i have MSI GT627 a i installed ideneb v1.3 according to your instructions, then i upgrade it to MacOSX 10.5.7, but i want/need 10.5.8. i want install Aperture 3. Can you help me ?? THX

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, is <<iDeneb.Tool.rev1.mpkg>> part from iDeneb Combo Upgrade KIT 10.5.7 or some other version ?!
    Cannot get it working I Will try iDeneb 1.6 version.
    Last edited by jahsen; 10-11-2011 at 02:36 PM.


 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Greyed out Audio slider - but working audio?
    By bcherb2 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2011, 08:03 PM
  2. Getting sleep to work on an MSI-GT627
    By direcalmly in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2010, 07:11 AM
  3. MSI GT627 ideneb install
    By anand00x in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-2009, 12:51 AM
  4. HELP me Lan AND AUDIO NOT WORKING!!!
    By Marco93hackintosh in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2009, 08:15 PM
  5. Audio is working on ATV...
    By clark bickford in forum AppleTV 1
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2007, 09:59 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:07 AM.
twitter, follow us!