Page 6 of 10 FirstFirst 12345678910 LastLast
Results 51 to 60 of 97
Discuss Virginsim will be a good solution? at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; Originally Posted by SpookyET I think I've had it jailbrokened before and it worked with ...
  1. #51
    Senior Professional Array reznor9's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    176
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by SpookyET View Post
    I think I've had it jailbrokened before and it worked with AT&T and synced with itunes. I'm not sure what I did differently. Will it work with other sims than AT&T?
    It will work with all other GSM carriers, but since ATT requires activation via itunes, bypassing it with pwnage will cause the sim to not be recognized. I believe its ATT network set up that way, so you cant use the sim out of your AT&T motorola razr and put it in your iPhone... they want to lock you into all the heavy internet fees and all to use the iphone...

    You may want to try it with the virgin sim like ad1tya suggested... not sure if that will work, but its worth a shot


  2. #52
    Senior Professional Array Ad1tya's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mumbai, India.
    Posts
    226
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Something VERY VERY weird happen to my phone the other night.
    Rather my SIM (Airtel.. my phone is locked with Vodafone)

    So, I just finished talking on the phone, and I turned off the screen.
    About 2 minutes later, I wanted to make another call, and I realised a "No Service".
    So, I restarted the phone. I had 1 bar, and no Carrier Logo this time.

    I was stumped.

    I removed the Airtel SIM Card along with the VirginSIM, and put my original Vodafone back in. It worked, I had network.

    So, I put the VirginSIM and Airtel back in, and again 1 bar, no carrier name.
    I tried the SIM alone in another phone (LG something or the other that my sister uses). Nada, no signal at all.

    I immediately called my friend whos on Airtel and in my area, and his phone was working.

    The entire night and next day the Airtel SIM Card didnt work for me. That night, I popped it back in with the VirginSIM and voila, it started working again?..

    I dont get what happened....

    Either the Tower near my area was down for an unusually long time (and my friend got reception from another tower), or my Airtel SIM card died for a while?
    Last edited by Ad1tya; 10-27-2008 at 11:18 AM.

  3. #53
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Ad1tya View Post
    Something VERY VERY weird happen to my phone the other night.
    Rather my SIM (Airtel.. my phone is locked with Vodafone)

    So, I just finished talking on the phone, and I turned off the screen.
    About 2 minutes later, I wanted to make another call, and I realised a "No Service".
    So, I restarted the phone. I had 1 bar, and no Carrier Logo this time.

    I was stumped.

    I removed the Airtel SIM Card along with the VirginSIM, and put my original Vodafone back in. It worked, I had network.

    So, I put the VirginSIM and Airtel back in, and again 1 bar, no carrier name.
    I tried the SIM alone in another phone (LG something or the other that my sister uses). Nada, no signal at all.

    I immediately called my friend whos on Airtel and in my area, and his phone was working.

    The entire night and next day the Airtel SIM Card didnt work for me. That night, I popped it back in with the VirginSIM and voila, it started working again?..

    I dont get what happened....

    Either the Tower near my area was down for an unusually long time (and my friend got reception from another tower), or my Airtel SIM card died for a while?
    This is VERY VERY weird, I guess from my past experience a few years ago, when the network is not very stable in China, it happened to me twice.

    It does not look like caused by Virginsim because your sim card did not work in a normal cellphone. What I guess is that your subscriber information , for some reason, e.g. one of the operator's computers crash & your subscriber data was inside, your subscriber data was not transmitted to the cell station & so the cell station would not allow you to "log into" their network.

    Your friend's Airtel network is OK because his data was not in the same computer as yours.

    This is my guess, I hope it will not happen to you again!

  4. #54
    Senior Professional Array Ad1tya's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Mumbai, India.
    Posts
    226
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Not happened since then.

  5. #55
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After buying the Normal & the free high speed Virginsim from ebay, I let my friend to try the normal speed for a few days while I keep the high speed Virginsim for myself.

    Then today we have a speed race between the normal & high speed Virginsim, the result was surprise enought to make this poor guy want to buy one piece of high speed Virginsim for himself.

    My iPhone with high speed Virginsim got signal in mere 2 seconds after the boot up,& my friend's iPhone with the normal one spend 6 seconds or so to get signal.


  6. #56
    Senior Professional Array reznor9's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    176
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    I just lost my edge icon today. Phone still works though as well as sms messages too... may be smething in my area, or maybe my tzones is failing. reboot doesnt fix it. On modmyi people that have experienced this say that they put it in a tmobile phone and surf for a min and then it works again
    iPhone 3G 3.0 unlocked via ultrasn0w! in conjunction with redsn0w! Thanks dev team!

  7. #57
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by reznor9 View Post
    I just lost my edge icon today. Phone still works though as well as sms messages too... may be smething in my area, or maybe my tzones is failing. reboot doesnt fix it. On modmyi people that have experienced this say that they put it in a tmobile phone and surf for a min and then it works again
    You situation is a bit abnormal, may be due to your have used Pwnage Tool for activation or jailbreak it.I suggest you first reverse your iPhone to as virgin as possible, e.g. restore your iPhone with iTunes. Then just activate your iPhone with iTunes (activation will not ask you to input any data & you do not need to be a subscriber to AT & T etc).Then unlock your iPhone with VirginSim. Try to use Edge with any setting, if EDGE does not work , then in the network>APN, input the data according to your network you are using.

    I have PM you the link to get your APN.

    Modify yor iPhone a bit by a bit & only when necessary.This could pin point what steps cause the problem.

    Although VirginSim has been well tested, sometimes it still difficult for us due with some modified iPhone. I hope the restoration will work for you.

  8. #58
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by sim-possible View Post
    After buying the Normal & the free high speed Virginsim from ebay, I let my friend to try the normal speed for a few days while I keep the high speed Virginsim for myself.

    Then today we have a speed race between the normal & high speed Virginsim, the result was surprise enought to make this poor guy want to buy one piece of high speed Virginsim for himself.

    My iPhone with high speed Virginsim got signal in mere 2 seconds after the boot up,& my friend's iPhone with the normal one spend 6 seconds or so to get signal.

    I think 2 seconds is fast but even 6 seconds is not a big difference. Mine is not as fast, but I think is adequate.

    I checked at ebay today, VirginSim is not cheap, I will not pay so much for a few seconds faster in signal search.

  9. #59
    Senior Professional Array reznor9's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    176
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by virgin-sim View Post
    You situation is a bit abnormal, may be due to your have used Pwnage Tool for activation or jailbreak it.I suggest you first reverse your iPhone to as virgin as possible, e.g. restore your iPhone with iTunes. Then just activate your iPhone with iTunes (activation will not ask you to input any data & you do not need to be a subscriber to AT & T etc).Then unlock your iPhone with VirginSim. Try to use Edge with any setting, if EDGE does not work , then in the network>APN, input the data according to your network you are using.

    I have PM you the link to get your APN.

    Modify yor iPhone a bit by a bit & only when necessary.This could pin point what steps cause the problem.

    Although VirginSim has been well tested, sometimes it still difficult for us due with some modified iPhone. I hope the restoration will work for you.
    I restored 4 times already. Same result... sometimes I get the edge icon back, then it disappears later... I will sometimes have a connection to an data ip address, yet no data will come though..
    I should have called tmobile before I did all that cause I hate getting all my apps back and setting them up how I like em...

    I contacted tmobile and they said since the 30th they have had a massive tzones outage in many areas with no ETA on a fix... Ive been having problems since the 30th so this is probably whats happening to me.. so its network related. Virgin sim still rocks.

    I think that since the edge outage my battery has been draining alot faster. maybe cause the phone is constantly looking for the edge signal, but cant find it?
    Last edited by reznor9; 11-01-2008 at 11:12 PM.

  10. #60
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by iphone2 View Post
    I think 2 seconds is fast but even 6 seconds is not a big difference. Mine is not as fast, but I think is adequate.

    I checked at ebay today, VirginSim is not cheap, I will not pay so much for a few seconds faster in signal search.
    I do not intent to change your point of view about pricing,
    you don't know what fun you are missing until you have tried the Virginsim high Speed.

    A supercar could be twice the price of an ordinary sport car, but the 0-100km time different may be only 1 sec., this is the 1 sec. that people pay money for. It is the not a how many sec. faster issue, it is a win or lose issue. Winning by 1 sec. is winning, losing by 1 sec. is losing.Winning is satisfying, that is what I am after !

    To be faster in signal serach is one of the reason why my friend want to buy the expensive Virginsim, stable & reliable is also a important. I have tried Virginsim for one week now, it is trouble free until now, I am very happy with it.


 

 

Similar Threads

  1. Where can I buy a Virginsim???
    By timsch in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 18
    Last Post: 12-14-2008, 12:07 AM
  2. problem with virginsim on 2.1 firmware
    By rvive in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 12-13-2008, 08:34 AM
  3. Can't unlock 3g with Virginsim - ?!?
    By maria112 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 7
    Last Post: 12-02-2008, 05:25 AM
  4. VirginSIM Question!
    By Ad1tya in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 9
    Last Post: 10-26-2008, 07:50 AM
  5. does anyone know if this is a good sim solution??
    By tmac9010 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2008, 08:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:10 PM.
twitter, follow us!