Page 8 of 25 FirstFirst 123456789101112131415161718 ... LastLast
Results 71 to 80 of 249
Discuss [ULTRASIM] Ask here before you buy and post your feedback at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; @mike Try to realign the ultrasim and reinsert. Thats weird, you can get voicemail but ...
  1. #71
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Land of free USA
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    @mike
    Try to realign the ultrasim and reinsert. Thats weird, you can get voicemail but no service? I would think if no service means no voicemail as well?


  2. #72
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    there is a tiny tear in the board at one of the corners of the chip in the ultrasim. it is exactly perfect over the sim card. i can email you pictures if you like.

  3. #73
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Land of free USA
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    oh that could be a problem as they are fragile to begin with. email us ur order number and take a picture and send us through email.

  4. #74
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i replied to the email you sent me with that info.

  5. #75
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    136
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i had same prob...but didnt get voicemail...i jus insert agen couple tyms n it workd!


  6. #76
    JEN
    JEN is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    I'm having a problem with the edge setting.
    I have An Iphone 1.1.2 OOTB w/ firmware 04.02.13_G ( week 47 )
    Activated and is running on a T-Mobile with an Ultrasim.

    The whole procces was very smooth except I order the T-Mobile 19.99 data plan yesterday. I see the Edge symbol on the Iphone but it does not show on the network settings. I was told from T-Mobile that the data plan would take anywhere from 2 hrs. to 24 hrs to kick in. Am i missing a step in the process?
    By the way the service is great from Ultrasim and shipping was super fast.
    Thanks in advance!
    I hope I figure this out.

  7. #77
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @JEN

    go to GENERAL-NETWORK-EDGE-APN-put "internet2.voicestream.com"
    leave blank for username and password.
    iPhone 50wks 1.1.2 4.6 BL (CA, USA)
    UltraSIM (1.1.2) -> iPlus (1.1.4) -> Quickpwned (2.1) -> Quickpwned (2.2) -> RedSn0w (3.0) & MMS enabled

    T-Mobile Data Plans
    1. Unlimited Web for phone $9.99 =APN: epc.tmobile.com (not working w/ iPhone)
    2. Unlimited Web+Unlimited Msgs $19.95 =APN: epc.tmobile.com (not working w/ iPhone)
    3. Smartphone Unlimited Web $24.99 =APN: internet2.voicestream.com
    4. Smartphone Unlimited Web+Unlimited Msgs $34.99 =APN: internet2.voicestream.com

  8. #78
    JEN
    JEN is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the help fububoi83 but I can only get to GENERAL-NETWORK then no EDGE appears in the network settings. Any suggestions would help.
    Thanks!



    iPhone 47wks 1.1.2 4.6 BL (CA, USA)
    jailbroken and activated.
    unlocked with UltraSIM.
    T-Mobile (CA, USA)
    Last edited by JEN; 01-10-2008 at 03:47 AM.

  9. #79
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i tried virginizing and reinstalling everything and still nothing. i tried putting it in a few times in case it wasn't making good contact. still no luck. the settings/carrier screen says ERROR and it doesn't detect the carrier at all. the tiny puncture/tear in the board is more pronounced now. i think the board was defective and when i put it in it tore. i was very delicate and thorough in my procedure. i'd think i need another one that is intact. This is very frustrating, i should be using my phone right now!

  10. #80
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Huntington Beach, CA
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    "NO SIM" ERROR.
    maybe T-mobile blocked my iPhone from their network???
    my iphone worked fine for a week, but all of sudden, it shows "No SIM".
    tried everything but still "No SIM". don't tell me to align, adjust, reinsert, etc. already spent enough time.

    curious thing is that my old SIM/UltraSIM works fine = UltraSIM works.
    also, new SIM works fine with my old phone (T809) = new SIM works.
    only when new SIM/UltraSIM doesn't work after a week = No SIM error.

    ==
    ---------------------------------------
    Old SIM (Tmobile) - A1
    Old Phone (T809) - A2
    New SIM (Tmobile) - B1
    iPhone - B2
    FYI, old SIM (got it 2 yrs ago) and new SIM (got it last week) = two different versions.
    ---------------------------------------
    worked fine for a week but "No SIM" error all of sudden - B1B2(w/UltraSIM)
    works - A1A2, A1B2(w/UltraSIM), B1A2
    ---------------------------------------
    ==
    any suggestions for B1B2?
    now = A1B2, A2B1 (both works)
    ==

    please help~~~ i want to cancel my old account. im about to pay for two single lines....>$100
    Last edited by fububoi83; 01-10-2008 at 07:43 AM.
    iPhone 50wks 1.1.2 4.6 BL (CA, USA)
    UltraSIM (1.1.2) -> iPlus (1.1.4) -> Quickpwned (2.1) -> Quickpwned (2.2) -> RedSn0w (3.0) & MMS enabled

    T-Mobile Data Plans
    1. Unlimited Web for phone $9.99 =APN: epc.tmobile.com (not working w/ iPhone)
    2. Unlimited Web+Unlimited Msgs $19.95 =APN: epc.tmobile.com (not working w/ iPhone)
    3. Smartphone Unlimited Web $24.99 =APN: internet2.voicestream.com
    4. Smartphone Unlimited Web+Unlimited Msgs $34.99 =APN: internet2.voicestream.com


 

 

Similar Threads

  1. [1.1.2 with Ultrasim]Ziphone -u enough?
    By bombjack in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-20-2008, 09:56 PM
  2. ULTRASIM En Argentina Mar Del Plata
    By Architect in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2008, 05:15 AM
  3. [ultrasim] No sim card installed
    By IphoneEntusiast. in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2008, 04:17 AM
  4. UltraSim Help 1.1.2
    By Arkanine in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2008, 09:39 PM
  5. FS: Iphone 1.1.2 OTB + UltraSim
    By unlockcellular in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2007, 02:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:56 PM.
twitter, follow us!