Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 51 to 60 of 70
Discuss [TURBOSIM] - Q/A - Continue here the Bladox Turbo Sim Thread at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; Originally Posted by jlor I'm thinking... Will this thing still have the same problems as ...
  1. #51
    Professional Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    56
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by jlor View Post
    I'm thinking... Will this thing still have the same problems as the other TurboSIM "solution" ? Meaning, will carriers still be able to see 'weird' things happening on the network?
    You mean like the SuperSIM solution?

    No, it's not. Nothing weird happens.

    The thing is, that at the moment, the iPhone only checks the AT&T-validity of the IMSI twice after booting or changing the SIM. AppleSaft knows that and answers the first two requests with the AT&T IMSI and afterwards with the IMSI of your local provider. It's as simple as that. So the provider won't recognize anything unusual, because their requests are always answered correctly (which is the differnce to SuperSIM).

    Of course they could track you with the IMEI or something like that, but why should your local provider care about the type of mobile phone you are using?

    Imho it would be no big deal for Apple to stop this whole TurboSIM workaround. They just need to check the IMSI more often (i.e. dynamically) as TurboSIM doesn't know from whom the request is (iPhone or Provider). So be careful with upcoming firmware upgrades!
    Last edited by AlmeidaCTU; 08-14-2007 at 09:15 PM.


  2. #52
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Denmark, Århus
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Great insight - thanks. And yea, I was talking about the SuperSIM. Just shows how interested I was in a semi-legal solution that was trackable

    So it pretty much comes down to wether you have ice in your stomach and believes in TurboSIM' ability to keep up with firmware changes in the iPhone, or if you want to wait for a software unlock from the dev_team (and competitors) which can also be changed with a firmware upgrade.. Loose / loose situation? I think so

  3. #53
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    152
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Just curious if any Canadians with Rogers have got it working?

  4. #54
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    66
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I have written a detailed tutorial which does not require you to use another phone to write the TurboSIM. It uses ZF_'s native binaries for the iPhone itself, and has been confirmed to work by deFa:
    http://iphone.simbunch.com/turbosim.php

    Good luck

  5. #55
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    if i want to program 3 TSIM for different iphones with the same AT&T sim but different carrirer sim, is ok?

    i ask cause i bought 3 TSIM but my friends are in other cities but they dont know nothing about ssh and that things and i can do it for them with ny iphone and my at&t sim, the only thing they can do is when i send the TSIM preloaded thay just insert their carrier sim and ready to go.


  6. #56
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quick question: if I have programmed my SIM into TurboSIM, would I be able to subsequently re-program TurboSIM to use another SIM if, for example, I change provider? Thanks

  7. #57
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    66
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by hkbeejay View Post
    Quick question: if I have programmed my SIM into TurboSIM, would I be able to subsequently re-program TurboSIM to use another SIM if, for example, I change provider? Thanks
    Yes, as long as your turboSIM is setup with applesaft, you will be able to use it with any number of other SIMs with the iPhone.

  8. #58
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys

    Is there any other site where i can order Turbo sim because Bladox site is sold out.
    I have tried Google but no luck

    Here is message from Bladox site:

    "We are sorry but we are temporarily sold out.
    Please don't ask when, we work hard to solve this situation. "

    Thanks in advance

  9. #59
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Denmark, Århus
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    It's a bladox product, so my best guess is ebay.com if bladox is sold out

  10. #60
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jlor View Post
    It's a bladox product, so my best guess is ebay.com if bladox is sold out

    Already tried that


 

 
Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. FS Brand New Bladox Turbo Sims
    By darthrez in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2008, 12:50 AM
  2. [1.1.2 OB - Bladox Turbo Sim] A& activated phone Question
    By usvi4me in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2008, 02:04 PM
  3. FS: Bladox Turbo SIM (IN HAND!)
    By jgarland79 in forum Flea Market
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-2007, 02:24 AM
  4. Who owns the Copyrights to Turbo SIM? Bladox? How come.....
    By skloke in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2007, 11:36 AM
  5. UK - Spare Bladox Turbo Sim. Anyone want it?
    By graeme0 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 7
    Last Post: 08-14-2007, 11:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:01 AM.
twitter, follow us!