Results 1 to 5 of 5
Discuss Turbosim "No service" at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; Hi I just got my Turbosim today. But i get a "no service" message i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Turbosim "No service"

    Hi

    I just got my Turbosim today. But i get a "no service" message i the top instead of my carriers name.

    What can be the trouble??

    I did try another simcard from another carrier, and another iphone.

    The Iphone i running 1.1.1, applesaft 0.92.

    Regards

    Allan



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by minds View Post
    Hi

    I just got my Turbosim today. But i get a "no service" message i the top instead of my carriers name.

    What can be the trouble??

    I did try another simcard from another carrier, and another iphone.

    The Iphone i running 1.1.1, applesaft 0.92.

    Regards

    Allan
    According to the iPhone Status Ticker (http://docs.google.com/View?docid=dgzw9xs_0gfhxns) turboSIM doesnt work with 1.1.1

    I would suggest upgrading to 1.1.2, or back to 1.0.2

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cheetah2k View Post
    According to the iPhone Status Ticker (http://docs.google.com/View?docid=dgzw9xs_0gfhxns) turboSIM doesnt work with 1.1.1

    I would suggest upgrading to 1.1.2, or back to 1.0.2
    TSIM do work with OOB 1.0.2 & 1.1.1 iphone on 1.1.1 FW. but will not working on OOB 1.1.2 with Downgrade to 1.1.1 FW.

    it will be more helpful is there r more info regarding ur iphone
    iPhone (1.0.2>1.1.1>1.1.2) 8 GB - Turbosim (o2 UK)
    iTunes 7.5 (Mac)
    Call In/Out - Yes/Yes
    SMS In/Out - Yes/Yes
    EDGE - Yes
    YouTube - Yes

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi

    Thanks for your help

    Its a 1.1.2 OOB with downgrade to 1.1.1.

    So i will try to upgrade to 1.1.2

    Regards

    /allan

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks

    Upgradet to 1.1.2, now everything works

    /Allan


 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM
  5. "No Service" after AppleSaft with Turbosim
    By Sass in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2007, 08:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:08 PM.
twitter, follow us!