Results 1 to 5 of 5
Discuss Turbo SIM, 'No SIM' problem at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; I'm having some strange problems with my Turbo SIM. I've done all the stuff as ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Turbo SIM, 'No SIM' problem

    I'm having some strange problems with my Turbo SIM. I've done all the stuff as instructed and everything worked absolutely fine up until the last step when I put my Orange UK SIM into the iphone with the Turbo SIM but all I get is a 'No SIM' message.

    Now I've tried putting the Orange SIM + Turbo SIM into other phones and that works fine, so the connection between the Turbo and Orange is all good; and I've put the AT&T SIM + Turbo into the iphone and that works fine too (apart from the 'Waiting for AT&T activation' message).

    It is possible that I've broken the Turbo, but if that were the case would it still work in other phones, and would the 'SIM Applications' menu still appear and work when I put the AT&T+Turbo into the iphone?



  2. #2
    Zf_
    Zf_ is offline
    iPhone Dev Team Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    47

    Default

    it's not broken (you'd get a "no SIM" message in all phones if it was), but there was probably a mechanical contact problem specifically with the iPhone tray. You should retry

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hmmm... I must say I've tried many many times. I have a whole rack of other SIMs lying around too (many of them disabled, but they should at least show 'No Service') and they all do exactly the same except for the AT&T SIM.

    When I insert the AT&T SIM, I'm getting a 'Waiting for AT&T activation' pop-up. I can't remember getting this before I started messing around with the Turbo SIM (but I might have forgotten... I typically just ran the iPhone with no SIM installed): does this mean that my activation is screwy and I should re-activate, or is this normal?

  4. #4
    Zf_
    Zf_ is offline
    iPhone Dev Team Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    47

    Default

    No, this message is normal. But I don't really understand what's going on here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Seems like snakeplissken is having the same problem here:

    http://hackint0sh.org/forum/showpost...1&postcount=63


 

 

Similar Threads

  1. Gevey Turbo SIm vs Rebel's Turbo SIM
    By kanav1234 in forum iPhone 4
    Replies: 7
    Last Post: 06-24-2011, 02:52 PM
  2. [Turbo Sim][3G 02.30.03] Which turbo Sim / sim proxy to buy to unlock iPhone
    By sepandee in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 7
    Last Post: 03-28-2009, 03:45 PM
  3. [Problem] [Turbo Sim] Data service doesn't works
    By BratJeannie in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-2009, 09:05 PM
  4. [Problem] [Turbo Sim] iPhone Activate Again
    By wicked55 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-2008, 03:18 PM
  5. Problem with turbo sim
    By fattony in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 10
    Last Post: 01-10-2008, 05:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:40 PM.
twitter, follow us!