Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Discuss [Stealthsim] I lose signal when i lock (sleepmod) please read at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; So yeah i got a 1.1.2 OTB its jailbreaked to 1.1.2, my stealthsim works realy ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Stealthsim] I lose signal when i lock (sleepmod) please read

    So yeah i got a 1.1.2 OTB its jailbreaked to 1.1.2, my stealthsim works realy fine, but when i put it on lock mode ( Sleep mode) i lose signal, and when i re-open it, it ask me like it was the first time i put the stealthsim in, the serial number of the stealthsim and i have to accept, and my signal come back, the only way i can use my iphone, is to let it open all the time but my battery goes down very fast!


    Thanks for your help guys!

    -Guillaume



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Guillaume-lemieux View Post
    So yeah i got a 1.1.2 OTB its jailbreaked to 1.1.2, my stealthsim works realy fine, but when i put it on lock mode ( Sleep mode) i lose signal, and when i re-open it, it ask me like it was the first time i put the stealthsim in, the serial number of the stealthsim and i have to accept, and my signal come back, the only way i can use my iphone, is to let it open all the time but my battery goes down very fast!


    Thanks for your help guys!

    -Guillaume
    BUMP



    please some 1 ever saw that problem!?

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    1. Software can have problem
    2. Simcard could be the problem
    3. StealthSim is faulty

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by karabey View Post
    1. Software can have problem
    2. Simcard could be the problem
    3. StealthSim is faulty
    what you mean!?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey,

    i have the same problem: (http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=26765) look here.

    this is a known problem at apple because there is also a thread at the official apple support forum.

    i go to my local apple dealer today and ask if there is a possiblity to repair it because i think that apple has a worldwide warrenty.

    greets, dewey


  6. #6
    d_P
    d_P is offline
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    91
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Try to turn off SIM CODE / PIN in Settings... so the phone can reconnect when it disconneted on its own.

    dP

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by d_P View Post
    Try to turn off SIM CODE / PIN in Settings... so the phone can reconnect when it disconneted on its own.

    dP
    its already at OFF

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Help me out!

    BUMP

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    theres no way no one knows how to solve this problem or know what this problem is....


    i tested my stealthsim on my friends iphone and it work perfectly without this problem

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy I have the same problem!!!

    I have the same problem with my iphone 1.1.2 (OTB)
    I jailbroken mine and my husband's iphone and placed a stealthsim in each.
    My husband's iphone is working normally, but mine is facing the same problme you described.
    Everything is working fine....but this problme is really anoying!!
    Do you think our iphone has a problem (hardware)??
    Did you try to jailbreak it again??


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-24-2010, 06:00 PM
  2. Iphone 3G receive signal but then lose it
    By vanrumst in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2009, 09:38 AM
  3. MacNN: Master Lock ships iCage iPod lock
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2008, 08:40 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-02-2008, 06:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:25 PM.
twitter, follow us!