Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss Open up an SSH command terminal and enter the following command: turbo-in at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; please tell me what program i should use - c'mon guys - im nearly there.......
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default Open up an SSH command terminal and enter the following command: turbo-in

    please tell me what program i should use - c'mon guys - im nearly there....



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    what's the problem?

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default have done a total reset and activated

    Quote Originally Posted by ashraf@samawi.com View Post
    what's the problem?
    now i get this from terminal

    root@10.0.1.4's password:
    -sh-3.2# turbo-info
    initializing modem
    AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    AT+CMGF=0
    ERROR
    AT+CPMS?
    ERROR
    modem initiated
    Mobile Phone/Serial Cable Communication Error
    -sh-3.2#

    does it mean i have not installed ssh correctly

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    are you on a mac or pc?

    on a mac download a program called fugu...

    connect to : your phones ip address
    username : root
    port : 22
    directory: /

    for pc there is wnscp.. same details...

    if you can log in to your phone and see the files in it.. then ssh is working correctly

    but i believe your ssh is working because you logged in to it... is your phone jailed or unjailed?

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by ashraf@samawi.com View Post
    are you on a mac or pc?

    on a mac download a program called fugu...

    connect to : your phones ip address
    username : root
    port : 22
    directory: /

    for pc there is wnscp.. same details...

    if you can log in to your phone and see the files in it.. then ssh is working correctly

    but i believe your ssh is working because you logged in to it... is your phone jailed or unjailed?
    the phone is jailbroken etc..... i just cant get to the files using terminal in mac.
    reporting an error on the turbo-info file or something...

    initializing modem
    AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    AT+CMGF=0
    ERROR
    AT+CPMS?
    ERROR
    modem initiated
    Mobile Phone/Serial Cable Communication Error
    -sh-3.2#


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hong Kong
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Check & make good contact ot TSim & ATT sim. If you see " no sim " icon = bad contact. See the signal icon or no service = good contact. Enable the commcenter & try til you're sure they're in good contact. Now restart the phone & disable commcenter again & try the scripts again. It should okay & go Sim Application - Applsaft - set, swap the ATT sim with your own & restart, you're ready to rock.

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    284
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Your SIM is full of SMS data!!

    Have you run turbo-app multiple times??

    You need to run this program:

    http://iphone.fiveforty.net/wiki/ind...Turbo-smsreset

    then turbo-info should report ok

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by GTRTam View Post
    Check & make good contact ot TSim & ATT sim. If you see " no sim " icon = bad contact. See the signal icon or no service = good contact. Enable the commcenter & try til you're sure they're in good contact. Now restart the phone & disable commcenter again & try the scripts again. It should okay & go Sim Application - Applsaft - set, swap the ATT sim with your own & restart, you're ready to rock.
    i have good contact!! im trying a clean now.....

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by healeydave View Post
    Your SIM is full of SMS data!!

    Have you run turbo-app multiple times??

    You need to run this program:

    http://iphone.fiveforty.net/wiki/ind...Turbo-smsreset

    then turbo-info should report ok
    did that. now i get this :

    root@10.0.1.4's password:
    -sh-3.2# turbo-info
    initializing modem

    oh man - im getting sick of this...

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    256
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    do i need to put the other files somewhere ( the ones in the src folder)


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Terminal] sudo command in terminal
    By Jailbreak'r in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 03-26-2008, 05:14 AM
  2. Build a one-click app from a command line command?
    By merl in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2007, 07:43 PM
  3. How to enter DFU mode thru command or API call?
    By vijay in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2007, 08:12 PM
  4. shut down command from terminal??
    By iPhoneLondon in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2007, 03:42 AM
  5. 1.0.2 - Command line exits on command
    By phattie in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2007, 12:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:24 PM.
twitter, follow us!