Results 1 to 2 of 2
Discuss "No Service" after AppleSaft with Turbosim at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; Hi guys! Everything went fine with my Turbosim, except the fact that it does not ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy "No Service" after AppleSaft with Turbosim

    Hi guys!

    Everything went fine with my Turbosim, except the fact that it does not work!
    Displays my carriers name for a second and after that "No Service".

    I used IASign and Applesaft, no errors.

    Any help is much appriciated.
    Thank you!



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    98
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    try other sim cards to narrow down the problem

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. Turbosim "No service"
    By minds in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2007, 01:50 PM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:59 PM.
twitter, follow us!