Page 62 of 110 FirstFirst ... 124252535455565758596061626364656667686970717282 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1092
Discuss [1.1.2 OTB] Tutorial MAC/PC with TurboSIM at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; hmm, im screwed. fucking phone suddenly rebooted itself in the middle of the process. Had ...
  1. #611
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hmm, im screwed. fucking phone suddenly rebooted itself in the middle of the process.
    Had some trouble with the 'bad file' error. So was searching here and boom, it was showing the apple logo.

    What to do? full restore and start all over?

    [edit] i can still ssh into the phone and type commands...


  2. #612
    Respected Professional Array iMaso's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    581
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Pixxa View Post
    hmm, im screwed. fucking phone suddenly rebooted itself in the middle of the process.
    Had some trouble with the 'bad file' error. So was searching here and boom, it was showing the apple logo.

    What to do? full restore and start all over?

    [edit] i can still ssh into the phone and type commands...
    read this
    http://hackint0sh.org/forum/showpost...&postcount=592
    seems as if that guy could continue with the tutorial and everything worked in spite of that bad file error. still, I dont know how this error evolves when it occurs. just try and continue and please let me/us know what happened. thanks.
    iMaso
    iPhone US W46 OTB 1.1.2
    -> fully restored to 1.1.3 with iTunes
    -> fully unlocked to carrier blau.de with ZiPhone

  3. #613
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i continued the tut dispite the error. the iphone will see my network (NL KPN) but when i try to call the phone it seems like it is hanging or something. or when i open the sms page it instantly goes back to the springboard.

    so not really working.

  4. #614
    Professional Array vintera's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried to do the last step but my console freeze at the following point :

    # turbo-app -v /private/var/root/applesaft.trb
    SRC /private/var/root/applesaft.trb
    SIZE 2208
    initializing modem
    1 -> ATV1
    1 <- ATV1
    OK
    1 -> ATE1
    1 <- ATE1
    OK
    1 -> AT+CPMS="SM","SM"
    1 <- AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    1 -> AT+CMGF=0
    1 <- AT+CMGF=0
    OK
    1 -> AT+CPMS?
    1 <- AT+CPMS?
    modem initiated
    1 -> AT+CMGW=10
    1 <-
    1 -> 029100110000810004FF020C00

    ^^ nothing happen anymore ^^
    does anybody has an idea ?? (if no verbose is set, it stuck at "modem initiated")

  5. #615
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can't get this link to work to get this one file...

    http://rapid_share.com/files/7197445..._rev2.zip.html

    It's says DNS error..can't find site. I found another site that opens up to that find in ********** but it says that the file no longer exists...can you give me a working link to get this?


  6. #616
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi, someone i really need some help so im going to explain whats happen now in my iphone look:

    1. First time i made all the tuto of iMaso very well, no errors all fine.
    2.i cant do phone calls, so i installed iWorld and select mexico so that say that reboot the iphone, the reboot has done, then its says its not a correct sim card or something like that.
    3. i decided to do all again and now its faild in the steps od terminal i have many errors. Bad File, No comunication, Warning:, modem initiated . .. ... and nothing happend i try many times deletiing files, put it again, many things.
    4. someone told me here that i need to reset my turbosim but i dont have my Tpin...
    5. sometimes when i work alot in terminal trying to do it when ui turn it off my iphone it frezee and i need to restore to the 1.1.1 and all the other things.
    6. i made command turbo-reset and turbo-rm-apps and frezee again

    The most of the times its frezee when its sayd modem initiated..... and nothing happen lol

    i really need ur help what i can do, inclusively i erase file unknown_hosts from ~/.ssh folder and that permit me to get into the iphone but the errors continue...

    i really need ur help plx plx

  7. #617
    Respected Professional Array iMaso's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    581
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by Pixxa View Post
    i continued the tut dispite the error. the iphone will see my network (NL KPN) but when i try to call the phone it seems like it is hanging or something. or when i open the sms page it instantly goes back to the springboard.

    so not really working.
    did you install iWorld?
    iPhone US W46 OTB 1.1.2
    -> fully restored to 1.1.3 with iTunes
    -> fully unlocked to carrier blau.de with ZiPhone

  8. #618
    Respected Professional Array iMaso's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    581
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by vintera View Post
    I tried to do the last step but my console freeze at the following point :

    # turbo-app -v /private/var/root/applesaft.trb
    SRC /private/var/root/applesaft.trb
    SIZE 2208
    initializing modem
    1 -> ATV1
    1 <- ATV1
    OK
    1 -> ATE1
    1 <- ATE1
    OK
    1 -> AT+CPMS="SM","SM"
    1 <- AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    AT+CPMS="SM","SM"
    ERROR
    1 -> AT+CMGF=0
    1 <- AT+CMGF=0
    OK
    1 -> AT+CPMS?
    1 <- AT+CPMS?
    modem initiated
    1 -> AT+CMGW=10
    1 <-
    1 -> 029100110000810004FF020C00

    ^^ nothing happen anymore ^^
    does anybody has an idea ?? (if no verbose is set, it stuck at "modem initiated")
    did you apply 755 rights to the turbo apps in /bin?
    iPhone US W46 OTB 1.1.2
    -> fully restored to 1.1.3 with iTunes
    -> fully unlocked to carrier blau.de with ZiPhone

  9. #619
    Respected Professional Array iMaso's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    581
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by beeobee View Post
    I can't get this link to work to get this one file...

    http://rapid_share.com/files/7197445..._rev2.zip.html

    It's says DNS error..can't find site. I found another site that opens up to that find in ********** but it says that the file no longer exists...can you give me a working link to get this?
    the link works. just click and then remove the first _ in the URL. I tried it and it worked.
    iPhone US W46 OTB 1.1.2
    -> fully restored to 1.1.3 with iTunes
    -> fully unlocked to carrier blau.de with ZiPhone

  10. #620
    Professional Array vintera's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by iMaso View Post
    did you apply 755 rights to the turbo apps in /bin?

    Hello iMaso. Thank you for your reply!
    Yes i have allready applied all the right to the needed files.
    I have re-tried all the steps with one modification, because the program freezed at the step i had descriped.

    turbo-info -b57600 -v
    this step takes over a minute and there are alot of numbers but i'm STILL missing this 2
    outputs:
    "Kernel Version " and "Serial Number"
    in the end i've got the message "ok no errors". ..
    Last edited by vintera; 01-09-2008 at 08:46 AM.


 

 

Similar Threads

  1. Best tutorial 1.1.2 Turbosim unlocking
    By lionmanpt in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2008, 11:39 PM
  2. IMPORTANT - TUTORIAL FOR 1.1.1 USER with TURBOSIM
    By user82 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2007, 06:55 PM
  3. Turbosim with a Mac tutorial ?
    By Louis in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2007, 09:37 PM
  4. TurboSIM tutorial and irc
    By spoonet in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2007, 10:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:01 AM.
twitter, follow us!