Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
Discuss [1.1.2 OTB] downgrade to 1.1.1, Jailbreak, hyperSim, NOT WORKING! at the Turbo-, Supersim and Simcloning Solution - Hackint0sh.org; OK guys, this is what I have so far: 1.1.2 OTB phone activated with the ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.2 OTB] downgrade to 1.1.1, Jailbreak, hyperSim, NOT WORKING!

    OK guys, this is what I have so far:

    1.1.2 OTB phone activated with the *#307# blablabla then downgraded to 1.1.1 through iTunes with the shift blablabla and then jailbreak by going to jailbreakme.com. I get the installer.app and then I put in the hyperSIM with my spanish SIM card and it doesn't work, it says no service even though I put that sim in another phone and it works fine!

    Does it matter than I have a PIN on the SIM card? (I put it in correctly and it unlocks the PIN so I don't know why that would matter, but just in case)

    and yes, i have tried turning on and off as well as as resetting (power and home button until the apple comes up)

    I'm in Spain right now and I planned on giving these phones to my family who wanted them and now I can't!



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    did you install oktoprep before upgrading back to 1.1.2 if not thats the reason

    cheers

    pirrup

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I never upgraded to 112, it's still on 111 and I haven't tried using it on 112, but I'll try now and let you know how it goes...

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    great... I don't have wifi so I can't do the ok to prep before upgrading... i guess i'll have to try that later.

    it should work on 1.1.1 anyways, shouldn't it?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can anyone tell me what I'm doing wrong?>?>???


  6. #6
    Senior Professional Array norenred's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    frankfurt, germany
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Afaik, a 1.1.2 OTB iPhone wont work under 1.1.1, because even though you downgraded the firmware, the baseband is still that of an 1.1.2.

    Sb. correct me if I'm wrong.
    iPhone 3GS 16GB on 4.0 with ultrasn0w

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    If 1.1.2 OTB can be downgraded to 1.0.2 it will work with Turbo/hyper/ect-sim well, with 4.02.13 baseband firmware .

    1.1.2 OTB downgraded to 1.1.1 wont work with those sim emulations though .


    Regards

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK, I'm at my comp right now trying to upgrade again to 1.1.2 but now there's another problem, it gives me error 1602... this sucks!

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ignore that it will say that whatever but your upgrade should have been successful.

    Im having the same problem with turbo sim on 1.1.2 just wont work. I have a pin on my simcard too i wonder if this may be causing a problem?

  10. #10
    Senior Professional Array norenred's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    frankfurt, germany
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    The pin is not the problem, I am using the TurboSim with a pin too
    iPhone 3GS 16GB on 4.0 with ultrasn0w


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [HyperSIM] In UK, not quite working.
    By Scape-Server in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2008, 03:46 AM
  2. A Quick about 1.1.3 Jailbreak and HyperSIM
    By Scape-Server in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2008, 08:10 PM
  3. HyperSim, Dual HyperSim, Silver Cards
    By TiVald in forum Flea Market
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2008, 06:56 AM
  4. Tested Store for HyperSim-Single and HyperSim-Dual
    By deepdark in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2008, 06:02 PM
  5. New SIM working with HyperSIM?
    By backside in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2007, 10:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:20 PM.
twitter, follow us!