Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
Discuss YouTube problem at the Tools - Hackint0sh.org; Hello, I already unlocked dozens of iPhone without any problem.... but this one is driving ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy YouTube problem

    Hello,


    I already unlocked dozens of iPhone without any problem.... but this one is driving me crazy.

    I just can't activate YouTube no matter what I try. Tried PACAY method (just after AppInstaller), tried uploading files manually, tried editing files at the phone, tried even to copy files from an iPhone with working YouTube to this one but nothing seems to activate it.

    Any advice???

    BR,


    UnlockBR



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok. So no one replied

    BTW I am still searching and just noticed that at a "normal" iPhone when I try to unlock YouTube using PACAY I get:

    Waiting for phone... established.
    iPhone state: MismatchedICCID


    And at this one I always get:

    Waiting for phone... Could not enable SSL
    established.
    iPhone state: FactoryActivated


    Any advice to solve that?

    BR,

    UnlockBR

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bumb^ i have the same problem that i can't activate youtube too

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by saltyegg View Post
    bumb^ i have the same problem that i can't activate youtube too
    im having the same problem too! PACAY Didnt make it work after 4 trials

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i had the same problem last week, then all of a sudden, it started working again. i think there's some issues with youtube servers and maybe not the paycay script? i'm not sure.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same here!
    i have unlocked 20 iphones and had no problems
    now i seem to be unable to make youtube work
    i used pacay method to make youtube work but doesnt work now

    i also get the
    "Waiting for phone... Could not enable SSL
    established.
    "

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Post

    any solution yet to the "Waiting for phone... Could not enable SSL
    established." message?

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Not sure... but I still have this problem...

    I flashed iPhone to virgin state again, started everything again but YouTube still fails...

    Tried 3 file method, tried PACAY and everything else. I already unlocked dozens of phones but I have 2 here that are driving me crazy!!!

    Any help/advice welcome!

    Need to solve them FAST!

    BR,


    UnlockBR

  9. #9
    Respected Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dutchess County, NY
    Posts
    556
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    36

    Default

    I was never able to activate You Tube with PACAY.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default SSL Error -- State: Activated vs. Factory Activated.

    Same issue here. A few observations though:

    - PACAY displays SSL Error when running it.
    - When I did a restore of 1.0.2 last night, ran PACAY (phone activated and jail broken). Did not display the SSL Error message. Also stated that phone was ACTIVATED.
    - YouTube obviously didn't work, but when I ran PACAY again it displayed the SSL Error and stated that the phone was FACTORY ACTIVATED.

    I have since ran the uninstall script, and installed Apptrap.

    All is well, no youtube..


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Youtube problem
    By Raging_Ken in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-2010, 09:09 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-01-2007, 11:44 PM
  3. Youtube problem
    By mikie209 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2007, 02:10 AM
  4. YouTube New Problem!!
    By graf9 in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 09-19-2007, 12:19 AM
  5. YouTube Problem
    By todaspec in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2007, 08:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:04 AM.
twitter, follow us!