Results 1 to 10 of 10
Discuss [VPN] Official Cisco support (working / not working) on 2.0 Firmware at the Tools - Hackint0sh.org; Hi fellow Hackint0sher... I bought a Iphone 3g with rogers and at work, we have ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    150
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default [VPN] Official Cisco support (working / not working) on 2.0 Firmware

    Hi fellow Hackint0sher...

    I bought a Iphone 3g with rogers and at work, we have the cisco vpn client on our pc

    So I entered all the setting in it including the group password decrypted of course using a web site found in google...

    The VPN at work is configured to have the user enter his password each time it connect even if the password is memorized is the vpn client. So when I hit connect on the iphone, It seem to work but I have a "ENTER YOUR USER INFORMATION" error or something like that and then 30 sec later I have "CISCO VPN FAILED"

    no windows to enter my password is displayed. Is someone managed to make it work. I need it to have my exchange setted up on the phone...

    Post your experience with the vpn, witch type of connection do you have and the most important, DOES IT WORK

    Thanks



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    We use the Groups plus user authentication - authenticating with SecureID.

    I leave user filled in, but password blank and when I turn on VPN works.

    So yes, it worked, once I had the group password, it took 30 seconds to get working.

    Exchange is another issues, as well as VPN seems to ignore web proxy settings.

  3. #3
    Former Bender
    Guest

    Default

    Thread renamed and moved as it is not related to 3G iPhones but 2.0 Firmware instead.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    183
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    2.0....
    802.1x WEP wireless.... authenticates, but after connecting to the dhcp server, it fails... that apple config utility that creates profiles.. did not help in any way...

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    150
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    ohh my god, I tried this morning and bam. IT WORKS I can connect to my work vpn. IDK why yesterday it wasn't working but now it works.

    Exchange tho doesn't seem to work so having the vpn working is pointless


  6. #6
    Jedi Admin Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    sao paulo, brasil
    Posts
    1,242
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Check with your IT Deparment. Usually it is a quick set-up to allow iPhones into the VPN...Trust me, im trying to get my IT college department to do it but they are stubborn

    N41
    MSN/AIM? PM me
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here.
    I DO READ PM's

    "Just because I'm losing
    Doesn't mean I'm lost
    Doesn't mean I'll stop
    Doesn't mean I will cross

    Just because I'm hurting
    Doesn't mean I'm hurt
    Doesn't mean I didn't get what I deserve
    No better and no worse "

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Has anyone else found the VPN to be flakey? Mine drops in and out - switching from Wifi to cell network kills it, signal strength changes kill it, sometimes it dies for no reason. It's really a pain to have to manually make sure the VPN is active so that I can get "push" email!!

    Apple should really have built some toggle in to the email app that you can set so that it makes sure the vpn is active before checking the mail account. Maybe it can be done via some third party app.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got the VPN working. It connects fine on shows no problems. Also the exchange server says that certificate is verified and shows no problems but I just don't get e-mails or contact or anything. What could be the problem?

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    201
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    In my company we use Mutual Group Authentication in the Cisco VPN connection.

    I am at the window where I can see all values below:

    Connection entry (I can see and copy-paste it)
    Host (I can see and copy-paste it)
    Name (I can see and copy-paste it)
    Passwd (encoded, in ********* format)
    Confirm Passwd (encoded, in ********* format)

    When I try to copy-paste the passwd to the decode tool ( http://www.unix-ag.uni-kl.de/~massar/bin/cisco-decode ) it does not work. It does not 'copy' it to clipboard.

    I can therefore not obtain the passwd so cannot setup VPN on my iphone...

    Any tips?
    Last edited by fuzzy; 07-23-2008 at 01:37 PM.
    iPhone 4.0, Vodafone Greece.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    201
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    never mind, got it from the .pcf file :hack:
    iPhone 4.0, Vodafone Greece.


 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Apple working on official iOS scanner app?
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2011, 10:30 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 06-24-2009, 11:38 PM
  3. Anyone working on Cisco VPN suppport?
    By DaMn24 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 03-04-2008, 09:37 AM
  4. youtube not working with official 1.1.3
    By joebotz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 01:30 AM
  5. Official JB not working on my iPhone!!!
    By abccba in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2008, 10:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:59 PM.
twitter, follow us!