Results 1 to 7 of 7
Discuss SSH problem from quickpwning... at the Tools - Hackint0sh.org; Ever since I quickpwn'd my phone with FW 2.1, I have had the following error ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default SSH problem from quickpwning...

    Ever since I quickpwn'd my phone with FW 2.1, I have had the following error when trying to access my /Applications folder in the root directory:

    Error listing directory '/private/var/stash/Applications.YZiqJc'.

    Then when I push the up arrow to go UP a directory and shows Applications.rJoVpy along with include.TwBkK1, libexec.xovDEt, Ringtones.HzE3Je, share.idm6KR, Themes.N32HYb, and Wallpaper.1c8h2d.

    Should I rename my Applications.rJoVpy to Applications.YZiqJc?

    It never did this when I used WINPWN...



  2. #2
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    Try that.

    I have a similar problem

    when i ssh i cant access /Application and have to go to /var/stash/Applications
    but this is only with WinSCP (on XP) but not so on Cyberduck (Mac OS X)
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs down

    Okay, I will try that...

    What should I do if I put some .ipa and whole app folder/files into my phone and they are opening but closing immediately? Such as a camera app and a video recorder app?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I followed these directions to install mobileinstallation:


    1) SSH into your iPhone/iPod Touch, navigate to the folder: "/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework"
    NOTE: This is a FOLDER!!!

    2) Backup the file "MobileInstallation", just rename it to "MobileInstallation.bak" or copy it to your computer

    3) Copy the patched file (In the Crack folder) to "/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework"

    4) Set the permissions of the file to 775
    NOTE: CHECK AGAIN THAT ITS 775 NOT 755
    NOTE: CHECK AGAIN THAT ITS 775 NOT 777

    5) Navigate to "/private/var/mobile/"

    6) Set permissions to the folder "Applications" to 777
    NOTE: Make sure reclusive is checked (meaning it sets all files within the folder to 777)

    7) Navigate into the "/private/var/mobile/applications/" folder

    8) Create a "Documents" folder in the "/private/var/mobile/applications/" folder

    9) Set the permission to 777

    10) Navigate to the root level

    11) Navigate into the "/Applications/" folder

    12) Create a "Documents" folder in the "/Applications/" folder

    13) Set permissions to 777

    14) Reboot iPhone/iPod Touch

    15) Now download one free official app from the appstore


    Is there something I am missing, the only two apps that aren't working are Snapture and videorecorder3g.

  5. #5
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    what permission are u setting for those two apps

    try 755 775 and 777 and see which one works
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am using 777 with the videorecorder, I can't even see the snapture application in the list...it was an IPA file that I clicked and it just went into itunes and synced, where would I find it or what is it called if its called something different? Shouldn't it be right in my application list?

    Update: All three 777, 775, and 755 do not work...

    Any other ideas?
    Last edited by soups; 10-12-2008 at 08:52 AM. Reason: Update

  7. #7
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Thread Closed > Please post replys HERE
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

 

 

Similar Threads

  1. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  2. quickpwning without installer?
    By iFeun in forum Quickpwn 3G
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2008, 06:36 PM
  3. updating and quickpwning from 1.0.2
    By sackling in forum PwnageTool
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2008, 12:13 AM
  4. Re-QuickPwning?
    By Ad1tya in forum Quickpwn 3G
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2008, 11:03 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2008, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:32 PM.
twitter, follow us!