Results 1 to 5 of 5
Discuss iASign problem... at the Tools - Hackint0sh.org; I have one problem with iASign, then i activated my iphone, iASign write Bus error ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iASign problem...

    I have one problem with iASign, then i activated my iphone, iASign write Bus error

    Alex:~/desktop/iASign/bin agorins$ ./tool --activate whateveryouwant.plist
    iPhoneActivatorTool 1.0
    2007-08-18 00:06:49.378 tool[378] Found iPhone Device: 1
    2007-08-18 00:06:49.378 tool[378] Connecting...
    2007-08-18 00:06:49.384 tool[378] Checking Pairing...
    2007-08-18 00:06:49.395 tool[378] Starting device session...
    2007-08-18 00:06:49.480 tool[378] ActivationState: Unactivated
    2007-08-18 00:06:49.480 tool[378] Deactivating your iPhone...
    2007-08-18 00:06:49.502 tool[378] New ActivationState: Unactivated
    2007-08-18 00:06:49.502 tool[378] Activating your iPhone...
    Bus error

    Nobody know that it is?

    Thank You!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Have this too

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I solved problem activating through Windows XP, using this method http://www.hacktheiphone.com/iphone_...r_windows.html

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    had the same problem too when activating it using osx... when i switched to pc.... and used the auto key generator as listed on the site above, it worked like a charm

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I've had this problem since v. 1.0.1. Still doesn't work with iAsign. I always use iActivator (but now I use iNdependence)


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-08-2007, 02:59 PM
  2. Help iAsign problem
    By iruleee in forum Tools
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-2007, 09:15 PM
  3. What about IASign for PC????
    By teddie in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2007, 03:18 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 07-22-2007, 03:03 PM
  5. Using IASign
    By abgordon in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2007, 05:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:20 AM.
twitter, follow us!