Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
Discuss iActivator and pairing issue at the Tools - Hackint0sh.org; Open iTunes and plug your iPhone. Then use iActivator....
  1. #11
    Amazingly Knowledgeable Array JSN1's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    localhost
    Posts
    793
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    56

    Default

    Open iTunes and plug your iPhone.
    Then use iActivator.


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Solution

    Hi All!

    With the help of the Operator I have found the solution for using iActivator/iNdependence with 2..n phones.

    1. Close iTunes
    2. Disconnect any phone
    3. Go to ~/Library/Lockdown
    4. Move the plist file (there will be only one) to somewhere else (eg. a dir on your desktop)
    5. Plug in the second phone
    6. Open iTunes (if it doesn't open by itself)
    7. Let iTunes find the phone (showing the activation screen)
    8. Close iTunes
    9. Open iActivator/iNdependence and have fun

    To reactivate the pairing with the old phone - simply close iTunes, unplug phone and replace the file in ~/Library/Lockdown with the one you copied.

  3. #13
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    199
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by jriff View Post
    With the help of the Operator I have found the solution for using iActivator/iNdependence with 2..n phones.
    Good to hear that worked out for you. I had a feeling that the "pairing" was simply the file in ~/Library/Lockdown.

  4. #14
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah, no advanced stuff there - you might be able to make iNdependence do the moving if you want to make it automatic, but I guess people should be able to figure this out. You could put it in the readme file, perhaps.

    Thanks for your help and for making the program!

  5. #15
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    i used independence to activate my phone... then after syncing i got the same pair issue when trying to jailbreak again.... now my phone is extremly sluggish... and I can't even seem to restore it.... holding the home and sleep key brings up the apple logo then turns unit off... aplle logo... then blank screen...

    booting the unit takes forever... and then at unlock screen, it seems to be stuck...

    help!!!


  6. #16
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    199
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by ashraf@samawi.com View Post
    i used independence to activate my phone... then after syncing i got the same pair issue when trying to jailbreak again.... now my phone is extremly sluggish... and I can't even seem to restore it.... holding the home and sleep key brings up the apple logo then turns unit off... aplle logo... then blank screen...

    booting the unit takes forever... and then at unlock screen, it seems to be stuck...

    help!!!
    Yes, there seems to be some sort of issue when you jailbreak and unjailbreak a few times with the new firmware. I've tested this scenario on older versions of the firmware, but not with the latest one. I'll be looking into that very soon.

    For now, just try to restore using iTunes and then avoid jailbreaking and unjailbreaking too many times (I personally leave my phone jailbroken all the time).

  7. #17
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    i can't get it to show me the connect to itunes window.... i am trying to restore but the phone is so unresponsive it just turns off and on

    finally got it to restore
    Last edited by ashraf@samawi.com; 08-27-2007 at 05:22 PM.

  8. #18
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JSN1 View Post
    Open iTunes and plug your iPhone.
    Then use iActivator.
    Bingo! That fixed it

  9. #19
    Supporter Array bayerndoktor's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Hello "The Operator"! I am using iNDEPENDANCE for Jailbreaking (no problems). But I cannot activate the iPhone, always the error "FAILURE: Activation failed with code -402653165." appears. Trying again and again, returning to jail again jailbreaking is not leading to success! Can you give me any advice how to solve this? Phone was never activated before!

  10. #20
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem, removing (or just moving) the files from your user/Library/Lockdown directory, reconnecting to itunes (so it creates another file), close itunes and try again, this worked for me.


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. [1.1.4] ZiPhone - Pairing Issue, what do I do now?
    By SamuraiPhone in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2009, 04:58 PM
  2. Bluetooth not pairing and transferring
    By curtisbcm in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 02-01-2008, 10:40 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-08-2007, 12:37 PM
  4. Need help, i got stuck with a pairing issue with the apptapp
    By newyorker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2007, 04:23 PM
  5. Help! "failed, pairing issue" while running PACAY
    By amuse in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2007, 11:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:35 PM.
twitter, follow us!