Results 1 to 6 of 6
Discuss Cant connect to you tube after independence and 1.1.1 at the Tools - Hackint0sh.org; I recently upgraded to 1.1.1 using independence so i could jail break it and use ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Cant connect to you tube after independence and 1.1.1

    I recently upgraded to 1.1.1 using independence so i could jail break it and use apptapp but for some reason my you tube will not connect over edge or wifi. I thought independence was supposed to be able to activate youtube during the activation. Right now i am using AT&T with independence 1.1.1. Any help would be appreciated.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    260
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    i had the same, i guess apptapp caused some prblems.

    search for "the three files" on the forum, replace them, create actvation_records folder (empty) and empty pairing_records folder as well. reboot, thats it.

    you might find the three files in the "no service solution" thread. cant exactly remember, use the search engine.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the reply but for some reason i am confused by this. Is there a step by step on how to do this?

  4. #4
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    Quote Originally Posted by tcd2004 View Post
    thanks for the reply but for some reason i am confused by this. Is there a step by step on how to do this?
    look here

    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=11391

    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    260
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    sorry for my short answer, i was a bit in a hurry that time.

    Quote Originally Posted by volkspost View Post
    thats the thread i was meaning. but otherwise stated in the first post this solution didnt work for me. but you will find my answer there which explains what worked instead.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    115
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by tcd2004 View Post
    I recently upgraded to 1.1.1 using independence so i could jail break it and use apptapp but for some reason my you tube will not connect over edge or wifi. I thought independence was supposed to be able to activate youtube during the activation. Right now i am using AT&T with independence 1.1.1. Any help would be appreciated.
    This thread made mine work. Really simple...

    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=11348


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-28-2008, 09:57 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-06-2008, 06:19 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 02:22 PM
  4. You Tube?
    By joecool2 in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 10-04-2007, 02:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:13 PM.
twitter, follow us!