Results 1 to 7 of 7
Discuss Won't boot after install at the Tiger - Hackint0sh.org; I just installed OSX on my PC, and the installation went fine, but now when ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Won't boot after install

    I just installed OSX on my PC, and the installation went fine, but now when I restart after installation, it won't boot. I tried installing twice. I assume it's a boot loader problem. How can I fix it?

    Thanks.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Bump.

    Please, I really wanna try OSX out.

    Thanks.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry but you have not provided enoug information i.e. what exactly is the screen saying? is it stopping during boot etc....no one can help with the amount of info you have provided

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by LooieENG View Post
    I just installed OSX on my PC, and the installation went fine, but now when I restart after installation, it won't boot. I tried installing twice. I assume it's a boot loader problem. How can I fix it?

    Thanks.
    A little more information would help, but I'm making some guesses:

    1. It doesn't even attempt to boot OSX.
    The disk you added osx on isn't the boot disk in your bios.
    2. You boot and get the darwin and then it appears to be running:
    You need verbose mode on to see what the error is. If you press F8 before darwin starts, it will give you a prompt. Type "-v" (without the quotes) and press the return.
    You should see a bunch of info pass through the screen and where it stops or reboots is where your problem is.

    Thanks

    -Greg

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    How can I make the harddisk the boot drive ?
    within the bios I have already done it but there is only a blinking cursor and nothing happens.
    Pleas help !


  6. #6
    Newbie Array Bigfellla's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Make sure you hard shut down. that is shut down, and switch the power supply unit off for a second or two. then start up , enter the bios, set defrault settings and try agian. it should work now. experiment with bios settings (saving each one).

    good luck
    "I had the Baggy Green in my hand a few days ago and smelt it. I love the smell - it smells of sweat and beer."

  7. #7
    K2`
    K2` is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i am having the same problem.. i'm not even trying to dual boot, just a fresh install on a single HD.. i'm using an AMD w/ SSE2

    all i get is a blinking cursor, any ideas at all?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 01-26-2011, 03:51 AM
  2. Can't boot after install
    By Nycris in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-29-2009, 04:31 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2009, 09:18 PM
  4. cant boot after install
    By zippy165141 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2008, 10:37 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-15-2008, 01:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:35 AM.
twitter, follow us!