Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 51 to 60 of 74
Discuss Radeon HD 2X00 cards and drivers at the Tiger - Hackint0sh.org; yes, i'll make natit for ur videocard, cause curent natit is only from 2600pro yes ...
  1. #51
    Engineer Array netkas's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    235
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    yes, i'll make natit for ur videocard, cause curent natit is only from 2600pro
    yes u right, also need enw OPenGL.framework

    added : antit for ur card (2400) ready, but it uses Hypoprion as it framebuffer drivers, dunno which for 2400, you may need to replace all Hypoprion instances to Iago, in Info.plist for natit.

    added2 : made experimental version of autodetection in that natit.
    Last edited by netkas; 08-22-2007 at 12:57 PM.


  2. #52
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    netkas how about me mate?

    what can i do?

    10 kernels just restarts after initial loadings... what might be the problem?

    I can boot fine with 8.8.1 and 8.9.1 but no 8.10.x??? what might be the problem??

    once again my system is

    Asus P5N32-e SLI mobo (nforce 680i chipset)
    Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4ghx x 4)
    4GB ram (1gb x 4 dual channels))
    ATI HD 2900 XT PCI.X 512mb vga (0x94001002)
    500gbx3 (~1.36TB) stripe raid on SATA...
    300gb on PATA (this is the only way i can boot to osx at the moment)
    Nforce Network Controller x 2 (2 x gigabit ethernets) (added dev-id as yukon but no luck it says it doesnt respond maybe hw is off??? guess a nogo at the moment)
    usb2.0 x 12port & ieee1394 x 2 port
    adi 1988b audio (only azalia works at the moment)

    what do u think the problem might be?
    I wanna try this new 8.10.x kexts as well... thank you in advance...

  3. #53
    Rookie Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @netkas; before I test your new files. There are dependency problems after I update kernel, system.kext, iondrv & co kext.
    Only I do not use the dsmos.kext from irc. Will it be the problem?

  4. #54
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    same here netkas, i did the patch u asked for no hpet, and dependency errors... lots of them...

    any idea?

  5. #55
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    ok netkas, i get pass that dependency errors with a normal system.kext but wen loginwindow loads the gui everything goes black and system gets frozen now...

    if i use your system.kext it gives bunch of dependency errors and goes no where after mounting the boot device and shows no report after mounting the boot device...

    somewhere in your kext there is dependency check for so many files i have no idea what that is but it does checkings i believe, that is causing the error, if old system kext used it loads to black screen but got freeze everything, need to find the good of both

    in koolkals update package, i see system.kext and systemversion bundle and systemversion.plist files.... are those files might be something to do with this system kext issue? maybe system,kext needs some more files related to it? just and idea?

    any more ideas?

    (by the way with new system kext from 11 update system loads everything about x2000 drivers i think as i see all the readings from it... just not the gui... for some reason)
    Last edited by mysticusa; 08-23-2007 at 02:58 AM.


  6. #56
    Senior Professional Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    135
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    BTW Netkas, Maxxuss a while back told that we needed Kernel.Framework to be compatible with the actual kernel version.

    So maybe those guys who have some bugs need that Kernel.Framework since it's kernel dependent
    1) C2D E2160@3Ghz | MoBo: ASUS P5E-VM DO | Chipset: ICH9 | No Onboard LAN Intel | Wifi: NetGear WPN311 (recognized as Airport Extreme) | Sound: ALC883 but no 5.1 ch atm | Memory: 2 Gb RAM | Geforce 8600 GT 256 MB/CE/QI | HD: SATA 160GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8

    2) C2D E6600@3.53Ghz | MoBo: ASUS P5K | Wifi: RT2500USB | Sound: Onboard ALC883 | Memory: 2 Gb RAM | GeForce 8800GT 512 MB/CE/QI | HD: SAMSUNG SATA-II 500GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8

  7. #57
    Engineer Array netkas's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    235
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    System.kext fixed, thx to Diabolik, looks t usual place
    Last edited by netkas; 08-23-2007 at 07:57 AM.

  8. #58
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    hmm, where is this kernel framework? usual place?

  9. #59
    Rookie Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Will there be further development for 2400HD series? I have updated on Kernal, OpenGL.framework, but Natit fail to load. my device information not found in plist. I have put my EDID data into it but still did not load.
    Any suggestion?

  10. #60
    Engineer Array netkas's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    235
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    natit had error with detection of hd2400 cards and has support only for 2400pro (94c3), need to know ur devid, and devid of 2400XT


 

 
Page 6 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. ATI Radeon 4650 HD drivers?
    By djole94hns in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-02-2011, 11:23 PM
  2. MacNN: AMD makes Radeon HD 6850, 6870 next-gen cards official
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2010, 06:30 AM
  3. Is anyone developing drivers for the ATI Mobility Radeon?
    By pepito1 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 21
    Last Post: 06-22-2010, 09:20 PM
  4. graphic cards' drivers needed
    By julienrobert in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-2010, 04:30 PM
  5. Radeon Callisto Drivers
    By dcreamer in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2009, 10:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:01 PM.
twitter, follow us!