Results 1 to 4 of 4
Discuss OSX USB sound device at the Tiger - Hackint0sh.org; I'm now using OSX 10.4.8 ,and everything does work,except the onboard soundcard. So i I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default OSX USB sound device

    I'm now using OSX 10.4.8 ,and everything does work,except the onboard soundcard. So i I want to buy a cheap USB sound device.

    Does any USB sound device work on a hackintosh or does it has to be supported by mac, with the drivers included?

    And what brand should i search for??

    Thanx for your help guys




  2. #2
    Rookie Array mark1970's Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Logitech USB headset works.
    Sweex USB speakers works.
    [SIZE="1"]Apple G4 1.2Ghz 1Gb, DAudio, Ati 6800Pro (AGP), OS 10.4.11/10.5.2, OS 9.2, Linux PPC
    Macmini G4 1.2Ghz, 512Mb, OS 10.4.11,
    iMac Snow Graphite G3 600Mhz, 512Mb, OS 10.3.9, OS 9.2
    Dell Optixplex GX270 2.2Ghz SSE2, 5200 Nvidia/6250Nvidia, 1.6Gb, 100Gb HD OSX Tiger 10.4.11

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm using a SBLive 24-bit USB and it works ok

    I think the SB X-Fi Xmod works aswell not sure tho, but I did see new firmware for it to work on OS X on the creative site.
    My Hackintosh Pro
    E6400 Core2Duo @ 3.2Ghz 38C 45C
    Asus P5W DH
    Connect3D X1900XT
    Creative SBLive! USB
    10.5.2 + kernel 9.2.0

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    May 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Creative X-Fi Xmod working good ^_^

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Creative brings Sound Blaster Recon3D sound card to IFA
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2011, 06:50 PM
  2. ASUS M2A-VM-HDMI No sound device in ideneb 1.3
    By laugesc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2011, 05:21 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-01-2010, 07:20 PM
  4. MacNN: Sound Studio 3.6 adds IMA 4:1 iPhone app sound format
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 08-06-2009, 01:20 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 12-10-2007, 11:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:30 PM.
twitter, follow us!