Results 1 to 4 of 4
Discuss huge problem at the Tiger - Hackint0sh.org; i got a big problem lolss well after installation and restart it gets stuck at ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default huge problem

    i got a big problem lolss well after installation and restart it gets stuck at a grey screen with an crappy apple lol and after few mins there appears some circle above the apple lol

    my specs:
    2 processors running - Intel(R) Core(TM)2Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 4GB RAM
    2.66 GHz Performance Rated at 7.99 GHz
    XFX ATI Radeon HD 4850
    ASUS P5B motherboard

    and my sata is on IDE but i tryed AHCI and it gave the same result

    oh yeah and the mac im trying to install is XxX final one not the final V2
    heres where i got it from: XxX_x86_10.5.6_Install_Disc_Universal_Final (download torrent) - TPB

    btw i build this pc and not just bought it



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    or could you guys post a tutorial for me ??

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Omg another fcking forums that takes forever to answer ??? Fck u shitty hackint0sh i will ask dutch forum u niggs..gtfo ban me idc about this crappy forum with shitty support..

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by d-shizniit View Post
    Omg another fcking forums that takes forever to answer ??? Fck u shitty hackint0sh i will ask dutch forum u niggs..gtfo ban me idc about this crappy forum with shitty support..
    your not gay

 

 

Similar Threads

  1. HUGE IOS Problem (4.2.1)
    By emersonmoraes in forum iPhone 4
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2010, 08:19 AM
  2. 1.1.2 Huge Problem
    By nsthreed in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-2008, 06:58 PM
  3. huge problem please help!!!!
    By columbus265 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2007, 04:44 PM
  4. Having a HUGE problem here.
    By bryanc in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 10-09-2007, 08:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:45 AM.
twitter, follow us!