Page 11 of 14 FirstFirst ... 234567891011121314 LastLast
Results 101 to 110 of 137
Discuss efi on pc, it's possible at the Tiger - Hackint0sh.org; Originally Posted by f41qu3 from me and guedesjr http://img384.imageshack.us/my.php?i...sc00090td7.jpg what happened? greetz all typical problem....
  1. #101
    Engineer Array netkas's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    235
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by f41qu3 View Post
    from me and guedesjr

    http://img384.imageshack.us/my.php?i...sc00090td7.jpg

    what happened?

    greetz all
    typical problem.


  2. #102
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    you cant help me, right...



    or...give on light man =)

    edit: already done.
    Last edited by f41qu3; 07-24-2008 at 10:31 PM.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev

  3. #103
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi guys!

    Quote Originally Posted by netkas View Post
    typical problem.

    ok, more what I can make to solve this problem?

    waiting a solution...

    thanks!

  4. #104
    BWR
    BWR is offline
    Newbie Array BWR's Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Reno, NV
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    At this point there will be no solution. Not until Leopard comes out. It is better to be patient and wait than have Apple make changes as a result of finding this hack before Leopard ships making it an inpenetrable fortress for longer than it already has been..

  5. #105
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    Ok bro! thanks for u reply.... i still wainting for...

    []s


  6. #106
    Newbie Array Takuro's Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think Tiger has already been exploited in every way possible to give the smoothest operating system experience, with or without working EFI. Apple really hasn't done anything too radical to throw monkey wrenches into their Tiger updates, and the current methods of increasing hardware compatibility for Tiger are still working great.

    Basically, I think they know Tiger got pirated, and they gave up trying to prevent it. They were too preoccupied with the transition to Intel CPUs to focus on that sort of stuff. Nobody needs Netka's EFI workarounds yet. Apple will likely target Leopard (which is more than just a simple system update) as an opportunity to prevent pirating, and posting too much about the EFI hacks will only help them. Once Leopard is released in October, suddenly all kinds of information on EFI on PCs will "miraculously" *cough* become pubic in places like Hackint0sh.org.

  7. #107
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all i tryed EFI on may PC
    http://tinyurl.com/2ebncu --> this ver

    here is my spec:
    OSX 10.4.9 (working fine with darvin boot loader)
    Gigabyte DS4 i965 rev 1.0
    2Gig mem
    6600 CPU@3.6Ghz
    X1600XT 256MB Saphire (working fine with Natit)
    Samsung 19`` wiht DVI and VGA input

    Ok i make all on readme file boot useing flash and here what happend
    Load kernel ...........
    Load drivers .................................................. .............................
    .................................................. .....................
    .................................................. .......
    and restart
    I use the kernel from arhive
    I think the reason is that i have i965 mobo becouse apple use 945

    P.S I see new macbook pro on apple site maybe this laptop use 965

    netkas i am from bulgaria Поздрави от България

  8. #108
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hmm, so interesting...you almost reached,,,,,what mbr image did you use?


    Mac OS X 10.4.9 (Kernel 8.9.1)

    MB: ASUS P5W-DH Deluxe CPU: Intel e6300 @ 1.3ghz RAM: 1.5GB PC5300 DDR2 @ ???mhz
    Video: ASUS Nvidia EN7600GT 256MB [QE/CI/QE2D]
    Sound: Realtek ALC882 [Input/Output working with Taruga HDA fix]
    HDD: SATA 80GB [SATA mode with AHCI]

    osx 10.4.8 --->10.4.9(Loki Update) ---> EFI Boot
    #######################################

  9. #109
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Dosen`t matter i tryed usbmbr_novesa and usbmbr .... same thing after load drivers just before starting to load osx its restart the only difference is when i use usbmbr_novesa i see all what happend in usbmbr same thing but no text on screen

    here is my Startup.nsh file , my root part is blk4

    load fs0:\HfsPlus.efi
    load fs0:\reiserfs.efi
    set platform-uuid 00000000-0000-1000-8000-0016cb9855d1
    mount blk4 fs1
    fs1:
    boot -v

    Some intresting thing is i tryed this on Gigabyte 945PS3 and it load very fast (but only test to see no OSX instaled on this pc) in my case it load but i have to wait more time and some time my usb keybord is swich off i must plug out and then plug in to make it works relly very strange , and when i set AHCI mod from bios on Intel ICH8 sata ports no find my hdd , when i set no AHCI no problem find my hdd ,
    i also try my external Jmicron IDE/Sata controler and the result are the same In IDE mode my HDD is found in AHCI mode not.

  10. #110
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    before command "boot -v" in fs1,
    ls boot.efi
    ls mach_kernel
    you can see those of files?
    mach_kernel should be replace with Netkas's kernel.
    And you have to see other root folder existing MAC OSX root folder.

    ################################################## ##
    This is my question.
    I have another USB Stick, 64 Mb.
    Those usbmbr file is for 128Mb.
    I try to copy using dd command.
    the result is followings.
    #diskutil list
    /dev/disk4
    #: type name size identifier
    0: *125.7 MB disk4
    64Mb looked as 125.7MB.

    and I have a error message
    - boot start
    - boot error

    so I can not use 64Mb USB Stick.

    How could I reduce the size of usbmbr from 128 Mb to 30 Mb or 60 Mbytes?
    Last edited by ritzcarltn; 06-08-2007 at 05:08 PM.


    Mac OS X 10.4.9 (Kernel 8.9.1)

    MB: ASUS P5W-DH Deluxe CPU: Intel e6300 @ 1.3ghz RAM: 1.5GB PC5300 DDR2 @ ???mhz
    Video: ASUS Nvidia EN7600GT 256MB [QE/CI/QE2D]
    Sound: Realtek ALC882 [Input/Output working with Taruga HDA fix]
    HDD: SATA 80GB [SATA mode with AHCI]

    osx 10.4.8 --->10.4.9(Loki Update) ---> EFI Boot
    #######################################


 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:32 AM.
twitter, follow us!