Search:

Tag: leo4all

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. I Can't install mac into my compaq f700

    Started by pablonsky, 12-01-2010 05:55 PM
    compaq, f700, f756, ideneb, leo4all
    • Replies: 0
    • Views: 1,085
    Last Post: 12-01-2010 05:55 PM
    by pablonsky  Go to last post

    Forum:
    Installation

  2. Help!!!!

    Started by chris32192, 06-15-2010 04:17 AM
    hackintosh, ideneb, kalyway, leo4all, osx86
    • Replies: 3
    • Views: 818
    Last Post: 06-17-2010 02:40 AM
    by ratvn  Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 3,284
    Last Post: 02-16-2010 06:32 PM
    by Funkyspider  Go to last post
  3. Leo4all wont install HELP

    Started by mng1994, 08-20-2009 03:10 AM
    install, leo4all, problem, reboot
    • Replies: 0
    • Views: 854
    Last Post: 08-20-2009 03:10 AM
    by mng1994  Go to last post

    Forum:
    Installation

  4. Which distribution for me?

    Started by gdscei, 07-16-2009 03:32 PM
    10.5.4, leo4all, specs
    • Replies: 2
    • Views: 1,060
    Last Post: 07-16-2009 04:12 PM
    by gdscei  Go to last post
  5. 'Still waiting for root device' DVD boot.

    Started by gdscei, 07-10-2009 09:28 AM
    device, leo4all, root, v4i, waiting
    • Replies: 0
    • Views: 2,021
    Last Post: 07-10-2009 09:28 AM
    by gdscei  Go to last post

    Forum:
    Installation

  6. Updating Leo4All v4i???

    Started by gdscei, 07-09-2009 08:31 PM
    10.5.4, 10.5.7, leo4all, udpate, v4i
    • Replies: 0
    • Views: 804
    Last Post: 07-09-2009 08:31 PM
    by gdscei  Go to last post

    Forum:
    Installation

  7. IOAPIC Error

    Started by flamesontheflag, 04-17-2009 10:24 PM
    ipc, leo4all
    • Replies: 0
    • Views: 2,075
    Last Post: 04-17-2009 10:24 PM
    by flamesontheflag  Go to last post

    Forum:
    Installation

  8. Reboot Loop problem

    Started by sony2k, 03-31-2009 06:11 PM
    kalyway, leo4all, loop, reboot
    • Replies: 4
    • Views: 1,635
    Last Post: 04-01-2009 12:41 PM
    by sony2k  Go to last post

    Forum:
    Installation

  9. USB ports working only once

    Started by Woolf, 03-20-2009 08:12 PM
    hackintosh, intel, leo4all, mac, usb
    • Replies: 0
    • Views: 1,165
    Last Post: 03-20-2009 08:12 PM
    by Woolf  Go to last post
  10. Can't mount or format partition

    Started by mmrnmhrm, 03-08-2009 05:39 PM
    hard drive, installation, leo4all, mount
    • Replies: 5
    • Views: 4,677
    Last Post: 03-13-2009 08:45 PM
    by mmrnmhrm  Go to last post

    Forum:
    Installation

  11. trouble installing leo4all

    Started by bolognaismyfirstname, 11-17-2008 10:24 PM
    acer e700, leo4all, problem installing
    • Replies: 2
    • Views: 2,509
    Last Post: 11-17-2008 10:39 PM
    by icchansan  Go to last post
Results 1 to 12 of 12
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:47 PM.
twitter, follow us!