Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29
Discuss redsn0w sticks on "waiting for reboot" at the Redsn0w - Hackint0sh.org; Hi, I'd like to begin by saying this is my first venture into firmware modding ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation redsn0w sticks on "waiting for reboot"

    Hi, I'd like to begin by saying this is my first venture into firmware modding of any sort.

    When I follow the instructions in redsn0w, I get to the part that says "waiting for reboot." It stays there indefinitely, no status bar progress, nothing going on with my phone, just a black, unlit screen, for 5, 10, 15 minutes.

    I found a few suggestions on fixing this by googling. The first suggestion was using a different USB port, but that didn't change anything.

    The second was to go into DFU mode before starting redsn0w. Doing this caused it to bypass the countdowns and breeze through the uploads and get to the "Done!" screen in about 5 seconds... all the while my iPhone screen stayed black. When I restarted the iPhone, of course, the phone had not been jailbroken. (This same thing happens if I get stuck at the "waiting for reboot" screen and hit "cancel" in redsn0w, then immediately run the program again.)

    Any suggestions as to what I might be doing wrong? I've attempted it at least a half dozen times now. Thanks!

    EDIT: Thought it may be relevant to point out that I'm using Vista 64-bit.
    Last edited by MLPMS3; 06-21-2009 at 07:23 PM. Reason: More info



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem solved.

    Thank you to the many who at least bothered to read my problem, though nobody responded. I downloaded the new file referenced in the "redsn0w 0.7.2 bugfix out" thread and it worked the first time through.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have this same problem and I am having no success at all. I'm using redsn0w .72 but its still hanging at reboot. Its been 2 days now, please help me out

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida, U.S.A
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @Azmodaii have you try the recent iTunes 8.2, and try in windows XP.
    but since MLPMS3 doesn't have problem in vista..
    or maybe try to change to other usb port too..
    keep trying...
    oya some people have some problem with the services...
    how to check:
    Go to RUN>type services.msc
    check out : telnet, terminal service and messenger must be started.

    hope it's work..

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am using windows XP
    i started telnet, terminal service, messenger
    but still didnt work. I keep trying but still
    stays "waiting of reboot".


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tryed in MFU mode
    it goes "uploading second stage"
    and than comes back "Waiting for reboot"

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    with MFU modus
    it appears now " done! "
    and i clicked on "finish"
    but my iphone screen is dark-blue
    and cydia ist not installed.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default wrong ipsw file

    I had the same problem waiting for ages for reboot.

    I had an ipsw that i had donwloaded from a forum thinking it was the last one by apple.

    I found a hint saying on the internet that you must update and reds0w with the same file. it seems apple used a newer files in the meanwhile.

    to be sure I download the 3.0 ipsw file again.
    put the iphone in restore mode.
    shift-restore in itunes from dowloaded ipsw
    redsn0w browsing and selecting the same file.
    followed resn0w instructions.
    iphone 3.0 (1.gen) is now jail broken ... finally

    the key was to make sure that itunes and redsn0w used the same file.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    where is the right 3.0 ipsw?
    i am trying everything i can find but
    still waiting for reboot.

  10. #10
    Senior Professional Array Pentium's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    My PC
    Posts
    360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by Pentium View Post
    It didn't work for me until now...I didn't have so much time to test..I was kinda busy..but the program stuck after iPhone enters DFU mode and keep showing "Waiting for reboot..."

    I'm using Windows Vista Ultimate 64bit with my 3G and iTunes 8.2
    and it didn't work with the 0.7.2 version...same thing
    iPhone 4 32G Black - iPad 2 64G Black
    Retired: iPhone 2G - iPhone 3G - iPhone 3GS - iPad


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Stuck at "Waiting for reboot"
    By mr_haiko in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2011, 05:06 PM
  2. "waiting for reboot" problem
    By thefaz1985 in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2010, 05:25 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 07-22-2010, 12:09 PM
  4. redsn0w 0.8 sticks on "Waiting to reboot" on 3.0.1
    By mindgame976 in forum Redsn0w
    Replies: 8
    Last Post: 10-31-2009, 03:02 AM
  5. redsnow freezes on "Waiting For Reboot"
    By rsorelli in forum Redsn0w
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2009, 06:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:31 PM.
twitter, follow us!