Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29
Discuss redsn0w sticks on "waiting for reboot" at the Redsn0w - Hackint0sh.org; Holy hell, that little trick worked for me. I had the correct fw selected, and ...
  1. #21
    Advanced Array iamse7en's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Holy hell, that little trick worked for me. I had the correct fw selected, and it got stuck on the reboot screen.

    I unplugged the iphone side usb, then held home button while plugging usb BACK into iPhone, and redsn0w automatically finished the job. I was jailbreaking and unlocking an iPhone 2G.


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gryehorn View Post
    n ... finally

    the key was to make sure that itunes and redsn0w used the same file.
    Make sure you do this... and I used compatibility mode XP SP2, i dont know if I needed this, but it worked using this...

    Cheers

  3. #23
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by iamse7en View Post
    Holy hell, that little trick worked for me. I had the correct fw selected, and it got stuck on the reboot screen.

    I unplugged the iphone side usb, then held home button while plugging usb BACK into iPhone, and redsn0w automatically finished the job. I was jailbreaking and unlocking an iPhone 2G.
    Done a jailbreak with sn0w 08 on a friends 2G & had his issue using with he's XP box.

    After 5 mins I got fed up looking at a blank screen waiting for the payload to run so I pulled the USB lead from the phone, tried to reboot "nothing happened" reconnected the USB lead again & suddenly the phone run the payload successfully.

    I wouldn't recommend people start pulling leads but by accident it seemed to work for his problem.
    Last edited by n350z; 07-15-2009 at 12:52 PM.
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  4. #24
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MLPMS3 View Post
    Hi, I'd like to begin by saying this is my first venture into firmware modding of any sort.

    When I follow the instructions in redsn0w, I get to the part that says "waiting for reboot." It stays there indefinitely, no status bar progress, nothing going on with my phone, just a black, unlit screen, for 5, 10, 15 minutes.

    I found a few suggestions on fixing this by googling. The first suggestion was using a different USB port, but that didn't change anything.

    The second was to go into DFU mode before starting redsn0w. Doing this caused it to bypass the countdowns and breeze through the uploads and get to the "Done!" screen in about 5 seconds... all the while my iPhone screen stayed black. When I restarted the iPhone, of course, the phone had not been jailbroken. (This same thing happens if I get stuck at the "waiting for reboot" screen and hit "cancel" in redsn0w, then immediately run the program again.)

    Any suggestions as to what I might be doing wrong? I've attempted it at least a half dozen times now. Thanks!

    EDIT: Thought it may be relevant to point out that I'm using Vista 64-bit.

    Plug and unplug when said waiting for reboot.

  5. #25
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Yup still not working

    So I have an Iphone 3g running firmware 3.0 and I'm trying to use redsnow 0.8. I have now tried to jailbreak my phone on 3 computers and none seem to work. I've used one running Windows 7 RC, another with XP SP3, and my laptop in which I am running Ubuntu with a virtual machine of windows xp sp2. All of them keep hanging on "waiting for reboot". I've tried switching usb's and I've ensured that telnet, messenger, and terminal service are all running. I still get nothing.

    The only thing I can think of would be that I'm trying to use a different firmware then what is on my phone. I have a file from icommunity. The file name is iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw. So first off is this correct? If it is can anyone tell me what I'm doing wrong and if not where can I get the proper file and what is it?

    I've tried about ten times now and I'm getting really confused. Thanks in advance guys.


  6. #26
    Advanced Array Z3nsurf3r's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Far East Asia
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default firmware modding?

    just point of clarification, you're firmware modding? I always thought that meant actually changing something on the electronics of the iphone *duh*

    anyoo, I had a similar problem with redsnow 8 on mac. theres another thread here which discusses this problem. The solution there , primitive as it was, is when you get to the stuck screen, just unplug the iphone from the cable and then replug it. Then everything continues and it continues the process.

    worked for me.....

  7. #27
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Waiting for Reboot - Really works

    Quote Originally Posted by Bobomonkey View Post
    So I have an Iphone 3g running firmware 3.0 and I'm trying to use redsnow 0.8. I have now tried to jailbreak my phone on 3 computers and none seem to work. I've used one running Windows 7 RC, another with XP SP3, and my laptop in which I am running Ubuntu with a virtual machine of windows xp sp2. All of them keep hanging on "waiting for reboot". I've tried switching usb's and I've ensured that telnet, messenger, and terminal service are all running. I still get nothing.

    The only thing I can think of would be that I'm trying to use a different firmware then what is on my phone. I have a file from icommunity. The file name is iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw. So first off is this correct? If it is can anyone tell me what I'm doing wrong and if not where can I get the proper file and what is it?

    I've tried about ten times now and I'm getting really confused. Thanks in advance guys.
    I followed many solutions on the internet, including the ones mentioned above. I have a mac pro, and non of the solutions worked for me. But this is what I did AND it worked like a charm all the way through:

    - updated my iphone to the latest firmware
    - downloaded the "3.0" firmware on the computer
    - downloaded redsn0w 0.72
    - MOVED TO A PC with windows XP (note windows emulators on other OS's will NOT solve the problem for you)
    - Connected the iPhone to a computer USB directly (no USB hub was used)
    - Opened redsn0w and followed the instructions

    AND it worked absolutely fine.
    I guess the Mac OS contained the glitch after all.

  8. #28
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by benjafares View Post
    Plug and unplug when said waiting for reboot.
    shit, this MUST be included in every sticky and manual!!!!!!

    i can't believe it. i'm not sure how much, but it must be arround 10-15 iphones i've unlocked, both 2g and 3g

    but with this fu%&ing one, i've spend hours and days, nothing works!
    and this stupid trick works perfect!

    this also must be included in the redsn0w read me text!!!!

    unbelievable......

  9. #29
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MLPMS3 View Post
    Hi, I'd like to begin by saying this is my first venture into firmware modding of any sort.

    When I follow the instructions in redsn0w, I get to the part that says "waiting for reboot." It stays there indefinitely, no status bar progress, nothing going on with my phone, just a black, unlit screen, for 5, 10, 15 minutes.

    I found a few suggestions on fixing this by googling. The first suggestion was using a different USB port, but that didn't change anything.

    The second was to go into DFU mode before starting redsn0w. Doing this caused it to bypass the countdowns and breeze through the uploads and get to the "Done!" screen in about 5 seconds... all the while my iPhone screen stayed black. When I restarted the iPhone, of course, the phone had not been jailbroken. (This same thing happens if I get stuck at the "waiting for reboot" screen and hit "cancel" in redsn0w, then immediately run the program again.)

    Any suggestions as to what I might be doing wrong? I've attempted it at least a half dozen times now. Thanks!

    EDIT: Thought it may be relevant to point out that I'm using Vista 64-bit.
    I am having the exact same problem and I am running on Vista 64-bit maybe switching to XP can help?

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Stuck at "Waiting for reboot"
    By mr_haiko in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2011, 05:06 PM
  2. "waiting for reboot" problem
    By thefaz1985 in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2010, 05:25 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 07-22-2010, 12:09 PM
  4. redsn0w 0.8 sticks on "Waiting to reboot" on 3.0.1
    By mindgame976 in forum Redsn0w
    Replies: 8
    Last Post: 10-31-2009, 03:02 AM
  5. redsnow freezes on "Waiting For Reboot"
    By rsorelli in forum Redsn0w
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2009, 06:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:55 PM.
twitter, follow us!