Results 1 to 2 of 2
Discuss [Problem] Cannot restore at the Redsn0w - Hackint0sh.org; Hi, Last week I manage to upgrade to 3.0 and used redsn0w to activate w/o ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Problem] Cannot restore

    Hi,
    Last week I manage to upgrade to 3.0 and used redsn0w to activate w/o any issues. Phone was working fine for a week. Previously I had numerous issues with this phone when dealing with 2.x firmwares in combination with QuickPwn. Usually it results in error 16xx.

    In any case, the phone became unresponsive this morning. I put the phone in DFU mode and restore in iTunes. After iTunes does it thing and say "phone has been restored.. etc." the phone is stuck with the Apple logo. I do it again and it is the same thing. Sometimes it is the Apple logo with a spinning loading. After a few minutes it repeats itself with the logo.

    Anyone encountered this issue??



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After trying a few times, the restore finally worked. I got the cable connecting to disc screen and only emergency call is allowed.

    Now I run redsn0w 0.7.1 (0.7.2 failed on Vista). It does it thing, phone reboots and now I'm stuck with cable connecting to disc but no emergency call screen. Phone keeps rebooting every 10secs or so from connecting cable to apple logo.

    What next?

 

 

Similar Threads

  1. [Problem] Can't restore
    By dsx in forum Quickpwn
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2008, 07:29 AM
  2. [Problem] Can't restore
    By trinimckoy in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2008, 11:37 PM
  3. Problem restore
    By www.g5m.ro in forum iPhone 3G
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2008, 09:26 PM
  4. [Problem][Restore Mode] iPhone wont restore
    By ipicazo08 in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 05-08-2008, 01:17 AM
  5. Problem with restore to 1.0.2
    By antstyl in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2007, 02:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:20 PM.
twitter, follow us!