Results 1 to 4 of 4
Discuss Lots of "no sim" errors all around...redsnow pandemic? at the Redsn0w - Hackint0sh.org; 2 iphones (2g) updated to 3.0 and unlocked with redsnow. Both have "no sim" error. ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default Lots of "no sim" errors all around...redsnow pandemic?

    2 iphones (2g) updated to 3.0 and unlocked with redsnow. Both have "no sim" error. Sim card works with a regular phone.

    Searching around there seems to be lots of people having this issue. It might be related to the old "no iccid" error. Anybody have any tips/hints on how to fix this? Could there be a problem with redsnow?



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array rugburn's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    965
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    69

    Default

    Not so sure it's a problem with redsnOw....i have used it lots and everything is working great on the iphones each and every time i use it....

    could you provide some info ...like the

    Version...

    Modem firmware...

    for both phones and maybe we can help...thanks
    Last edited by rugburn; 07-06-2009 at 06:03 AM.
    iPhone 1.0.2 OTB->Virginized->1.1.4 FW->Winpwn FW 2.0.1 Quickpwn 2.0.1 to FW 2.2.1->RedsnOw->3.0 FW itunes3.0.1FW->RedsnOw 8 to unlock->RedSnow 0.9.2 upgrade to 3.1.2->iPhone 2g 3.1.2 and as of July 30th,2010->iPhone 4-32GB & iPhone 4-16Gb->Unlocked

    Can someone give me a thumbs up click on Reputation ...thanks

    --------

  3. #3
    Senior Professional Array unl0cker's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    In my Mind
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Fala Brazuca ;]

    Dude never happened to me, unless the commboard or the soft in it is corrupted.

    Drop me a privmsg and we can try to fix it together.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Please help me

    I had a 1.1.4 version and wanted to upgrade to 3.0 Downloaded redsnow followed all the steps, and at the step where i was supposed to select option setup as new iphone in itunes, it said something like "Itunes cannot identify this sim". ever since, it has been showing "No SIM Card installed" on my iphone.

    Somebody please please help i have been trying to find solutions for a week now my phone seems to have become a brick.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 05-09-2011, 11:53 AM
  2. redsnow freezes on "Waiting For Reboot"
    By rsorelli in forum Redsn0w
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2009, 06:05 PM
  3. [Solution] Fix Installer v3.1 "Package download failed " & permissions errors
    By Former Bender in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 165
    Last Post: 09-17-2008, 04:36 AM
  4. [1.1.2 OTB] [DISCUSSION] "bus error" errors
    By thepacifist20130 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-08-2008, 04:07 PM
  5. Having "unkown errors" while updating/restoring? *FIX*
    By coastlinellc in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2007, 01:30 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:57 AM.
twitter, follow us!