Results 1 to 6 of 6
Discuss Iphone 3gs 16gb jailbreik problem at the Redsn0w - Hackint0sh.org; Hello, I have a 16GB iPhone 3GS, the problem with jailbreik everything I do iphones ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Iphone 3gs 16gb jailbreik problem

    Hello, I have a 16GB iPhone 3GS, the problem with jailbreik everything I do iphones reboots correctly, but again sought active, not the IMEI, and there should be a sim, and he writes searsing, reboots and comes to himself, maybe they will know where?



  2. #2
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Sorry ... It's nearly impossible to understand your question.
    If the device does not have a valid IMEI then it's not possible to make it work.
    This is a hardware issue and NOT a jailbreaking issue.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The problem, need to activate the iPhone, redsnow does everything well, the iPhone reboots, and repeats its call to activate it, or else is itself reboots, and it does not show the IMEI and IcciD.

  4. #4
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by brukstas View Post
    The problem, need to activate the iPhone, redsnow does everything well, the iPhone reboots, and repeats its call to activate it, or else is itself reboots, and it does not show the IMEI and IcciD.
    As dtube said, your phone needs a valid IMEI to activate legitimately - it sounds like your baseband is corrupted. (This is just a guess - you really have not provided us any useful information. I understand english is not your primary language - however please try to make more sense and provide more details including restore logs if possible) http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have upgraded my iphone 3GS baseband to 6.15.00 with OS 4.1.2 , it was working fine except that every time it reboot i have to run redns0w . I have decided to restore from itunes as i have AT&T account but everytime i restore from itunes i receive error 1015 message and the phone on the itunes cable connection .

    Any advise will be much appreciated


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by aym76 View Post
    I have upgraded my iphone 3GS baseband to 6.15.00 with OS 4.1.2 , it was working fine except that every time it reboot i have to run redns0w . I have decided to restore from itunes as i have AT&T account but everytime i restore from itunes i receive error 1015 message and the phone on the itunes cable connection .

    Any advise will be much appreciated
    First, a gentle reminder .... Please do not hijack a thread belonging to someone else with a completely different issue !!! - Start your own thread so that way we and the owner of this thread can monitor it closely.

    There is nothing wrong with your device.
    You have to run redsn0w EVERY TIME the phone is rebooted or turned off/on because your phone has a new bootrom. This is EXPECTED.
    You cannot restore from itunes using a STOCK 4.2.1 firmware because you have 06.15.00 baseband. Again, this is EXPECTED.
    You can ONLY restore with a CUSTOM firmware 4.2.1.
    Or you can restore with a stock firmware less then 4.2.1 provided you have SHSH saved for previous firmware.

    ALL of this information is clearly outlined here: Dev-Team Blog
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

 

 

Similar Threads

  1. [iPhone 3G 16GB] Missing Music problem.
    By Ad1tya in forum iPhone 3G
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2008, 12:44 PM
  2. 1.1.3 16GB iPhone Contact Name Problem
    By agatu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-2008, 08:27 PM
  3. iPhone 16gb OOB wifi problem
    By l.quartesani in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2008, 01:20 AM
  4. HELP ! Problem with brand new 16gb Iphone OOB
    By flashyphotos in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2008, 06:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:15 PM.
twitter, follow us!